Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
RC dla początkujących
06.05.2023, 19:26
ale poczatkujacemu nie polecilbym analogu hexenu, mozna bardzo latwo przedobrzyc i sie zesrac jak zaczyna na kardio wjezdzac, ja zaczynalem od wezy 10-30mg, dlugosci paznokcia malego palca doslownie xD
06.05.2023, 20:04
Ale zesrać dosłownie tak czy metaforycznie? Trzeba się zaopatrywać w zapas papieru? xDDD
Śmieszki śmieszkami ale racja - lepiej nie zaczynać od rzeczy które trzeba dawkować aż tak precyzyjnie i nie wybaczają pomyłek i sypania na oko.
Śmieszki śmieszkami ale racja - lepiej nie zaczynać od rzeczy które trzeba dawkować aż tak precyzyjnie i nie wybaczają pomyłek i sypania na oko.
06.05.2023, 20:11
@"Twilight Sparkle" NO TO SLUCHAJ TEGO XD
i metaforycznie - poschizowac i sie przestraszyc tego klucia w klatce piersiowej
no i de facto doslownie - 5-15 minut po pierwszej narcie zawsze szedlem sie wysrac XD
i metaforycznie - poschizowac i sie przestraszyc tego klucia w klatce piersiowej
no i de facto doslownie - 5-15 minut po pierwszej narcie zawsze szedlem sie wysrac XD
06.05.2023, 20:21
A ja początkującym - uwaga - przestałbym polecać w ogóle zjebane beta-ketony jako dla poczatkujących - to że wszyscy walą chlora, nie znaczy że oni mają Są też inne grupy substancji. Na rozruch - 2-FDCK, DMXE, 4-ho-mipt, ADB-B.
06.05.2023, 20:32
na wisnie czy inne cmcki to czlowiek trafi po omacku na slepo, fajne sa rzeczy typu lekkie tryptaminy pokroju 4-ho-meta, ktory jest mistyczny, ale nie jest przytlaczajacy
mi jako pierwszy psychodelik i drugi RC w zyciu baaaaaaardzo podszedl i zawsze przyjemnie mi sie do niego wracalo
mi jako pierwszy psychodelik i drugi RC w zyciu baaaaaaardzo podszedl i zawsze przyjemnie mi sie do niego wracalo
18.12.2023, 21:25
Każdy pewnie tu poleca od czego zaczął . Więc ja polecę 3cmc a później samowolka. Każdy ma rozum i niech wybiera to co chceta