Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Fentanyl
18.12.2023, 17:40
Katedra i Zakład Medycyny Sądowej Uniwersytetu Medycznego im. Piastów Śląskich we Wrocławiu prezentuje;
Fentanyl i jego pochodne jako grupa nowych substancji psychoaktywnych (dopalaczy).
Kopiowanie tu tego artykułu zakrawałoby o szaleństwo, dlatego pozwolę sobie zostawić link do źródła.
Zachęcam do poświęcenia tych dwóch kwadransów na zapoznanie się z tą literaturą. Naprawdę warto 👍
Z jakim gównem mamy do czynienia, o jakim rozrzucie, niech świadczy ten oto cytat;
"Już Janssen Pharmaceutica szacowała, że izomer cis-3-MF (metylofentanyl) może wykazywać ponad 6000 razy silniejsze działanie niż morfina, podczas gdy izomer trans charakteryzował się około 8-krotnie słabszym działaniem w porównaniu z izomerem cis"
https://phmd.pl/resources/html/article/d...5587%23r80
Nie ma za co😎
Fentanyl i jego pochodne jako grupa nowych substancji psychoaktywnych (dopalaczy).
Kopiowanie tu tego artykułu zakrawałoby o szaleństwo, dlatego pozwolę sobie zostawić link do źródła.
Zachęcam do poświęcenia tych dwóch kwadransów na zapoznanie się z tą literaturą. Naprawdę warto 👍
Z jakim gównem mamy do czynienia, o jakim rozrzucie, niech świadczy ten oto cytat;
"Już Janssen Pharmaceutica szacowała, że izomer cis-3-MF (metylofentanyl) może wykazywać ponad 6000 razy silniejsze działanie niż morfina, podczas gdy izomer trans charakteryzował się około 8-krotnie słabszym działaniem w porównaniu z izomerem cis"
https://phmd.pl/resources/html/article/d...5587%23r80
Nie ma za co😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
18.12.2023, 17:46
Fentanyl zajebiste uczucie po tym jest 😎😎
Kilka razy spróbowałem i starczy. Tym bardziej że granica między fazą a przedawkowaniem jest cienka 🤷
Kilka razy spróbowałem i starczy. Tym bardziej że granica między fazą a przedawkowaniem jest cienka 🤷
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
18.12.2023, 18:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.12.2023, 18:15 przez kot_kreskowy.)
Biały Miś
Jak po prawie wszystkich opioidach.
Piszą, że śmierć przychodzi po cichu ale zabiera szybko...
Jak po prawie wszystkich opioidach.
Piszą, że śmierć przychodzi po cichu ale zabiera szybko...
NIE dla OPIO !!!
18.12.2023, 18:25
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
18.12.2023, 18:34
Odpowiedzialność wypiłem z mlekiem matki
😎
😎
NIE dla OPIO !!!
18.12.2023, 22:40
wypalilem z pierwszym szlugiem
.
.
.
w pierwszej gimnazjum
.
.
.
w pierwszej gimnazjum
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
19.12.2023, 12:46
To z 2018 praca, kiedy jeszcze w sklepach rc fentalogi były sprzedawane. Trochę już się zmienilo od tamtej pory.
19.12.2023, 13:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.12.2023, 13:41 przez kot_kreskowy.)
horsii
Wiem z jakiego roku, ślepy nie jestem
Zasada działania chyba się raczej nie zmieniła, czy się mylę?
Wiem z jakiego roku, ślepy nie jestem
Zasada działania chyba się raczej nie zmieniła, czy się mylę?
NIE dla OPIO !!!