Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz na zakupy?
16.12.2023, 02:42
Cześć jestem tu nowy i chciałbym zapytać Was o sprawdzona stronę z kryształem. Czytałem trochę opinii i każda jedna już padła.
18.12.2023, 18:21
Czekam na przesyłkę z kryształem od Słonia ale będzie w środa/ czwartek. Muszę dotrwać. Czy w ogóle jest szansa cos dostać stacjonarnie?? Trojmiasto??
19.12.2023, 12:35
felixnowak zapewne jest, ale w tym celu na twoim miejscu rozejrzałbym się po jakichś lokalnych grupkach na komunikatorach czy coś. Chociaż to nie jest idealna opcja to raczej znajdziesz kogoś i coś "na teraz" o wiele szybciej niz poprez forum.
19.12.2023, 12:47
(16.12.2023, 02:42)rafson napisał(a): Cześć jestem tu nowy i chciałbym zapytać Was o sprawdzona stronę z kryształem. Czytałem trochę opinii i każda jedna już padła.u
duch tu masz wszystko czego potrzebujesz, polecam ci także palonko a kryształy sprawdzone działają mocno - możesz zamawiać
29.12.2023, 22:12
felixnowak
Jak chcesz naprawdę dobry "kryształ", to celuj w duch / Escobar
Bez względu na to który z tych sklepów wybierzesz dostaniesz towar wysokiej jakości.
Czytaj opinie o produktach.
W 3City prędzej znajdziesz dobry koks a niżeli dobrego klefa. Serio.
To nie jest kryształowe zagłębie.
Trojmiasto jest zalane żółtą fetą. Bleeeee
Zaufaj mi. Wiem co mówię.
Jak chcesz naprawdę dobry "kryształ", to celuj w duch / Escobar
Bez względu na to który z tych sklepów wybierzesz dostaniesz towar wysokiej jakości.
Czytaj opinie o produktach.
W 3City prędzej znajdziesz dobry koks a niżeli dobrego klefa. Serio.
To nie jest kryształowe zagłębie.
Trojmiasto jest zalane żółtą fetą. Bleeeee
Zaufaj mi. Wiem co mówię.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
29.12.2023, 23:29
(16.12.2023, 02:42)rafson napisał(a): Cześć jestem tu nowy i chciałbym zapytać Was o sprawdzona stronę z kryształem. Czytałem trochę opinii i każda jedna już padła.
Skoro czytałeś opinie to powinieneś wiedzieć, że tylko Escobar & duch
W tych sklepach nawet klef bije na głowę 75% ulicznych mefedronuf 😎
Taka prawda.
NIE dla OPIO !!!