Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Namierzanie
22.12.2023, 00:44
Witam.
Pytanie jest takie jak sluzby namierzaja telefon. Czy jak mam telefon MAXCOM MM134 bez gps, bez gprs, bez lte słuzby sa w stanie dokladnie okreslic jego lokalizacje??
Oczywiscie karta na slupa
Pozdro
Czekam na info
Pytanie jest takie jak sluzby namierzaja telefon. Czy jak mam telefon MAXCOM MM134 bez gps, bez gprs, bez lte słuzby sa w stanie dokladnie okreslic jego lokalizacje??
Oczywiscie karta na slupa
Pozdro
Czekam na info
22.12.2023, 04:19
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
22.12.2023, 14:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.12.2023, 15:07 przez kot_kreskowy.)
Bardzo proszę.
Jak chcesz dać plusa komuś, to wystarczy kliknąć zieloną łapkę w górę pod jej/jego postem.
A jak minusa to czerwoną.
Wesołych Świąt.
Jak chcesz dać plusa komuś, to wystarczy kliknąć zieloną łapkę w górę pod jej/jego postem.
A jak minusa to czerwoną.
Wesołych Świąt.
NIE dla OPIO !!!
22.12.2023, 15:51
W tych czasach, z tak ogromnym dostępem do sprzętu jak będą chcieli to każdego najadą.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
04.01.2024, 20:33
Jest coś takiego jak metoda triangulacji.Poczytaj bedzięsz wiedział jak to działa. W obecnych czasach pozostaje ci zostawić tylko telefon "gdzieś".
Ja tak naprawdę nie istnieję.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
07.10.2024, 22:52
nie mozna namierzyc wylaczonego telefonu, beda mieli Twoje ostanie logowanie czyli wtedy kiedy ostatni raz miales wlaczony telefon