Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Snow - Opinie o produkcie
wacham sie miedzy pablo a snow, pablo mialem sampla i byl spoko ale snowa jeszcze nie degustowalem i stad bardziej mnie ciagnie w strone snow, ktos zarl oba? na ktory by postawil?
szczurki glodne nie chca biegac w kolowrotku i pradu generowac =\
a nie pojebalo mi sie, pabla juz mialem przeciez ostatnio, biere tego snowa, czekam na odp.
dam znac jak doleci i przetestuje
szczurki glodne nie chca biegac w kolowrotku i pradu generowac =\
a nie pojebalo mi sie, pabla juz mialem przeciez ostatnio, biere tego snowa, czekam na odp.
dam znac jak doleci i przetestuje
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
30.12.2023, 17:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.12.2023, 17:23 przez Lifeisbrutal.)
hidden A to konieczny wybór padł na którąś z tych dwóch czy bierzesz pod uwagę też inne? Cmc bandit jest zajebiste fakt nie jest tak wyważone jak pablo. W bandit bardzej gra euforia. A gdybyś brał 4cmc pod uwagę to bierz deluxe. Bandit, deluxe wypadają białe choć bandit bardziej przezroczysty. Deluxe już jest śnieżno biały.
Edit: Nie było pytania skoro padł wybór. Może innym przyda się ta uwaga.
Edit: Nie było pytania skoro padł wybór. Może innym przyda się ta uwaga.
30.12.2023, 20:17
Lifeisbrutal pablo i bandit juz byly testowane, chcialem cos czego jeszcze nie mialem, a 4 raczej srednio mnie interesuje
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
03.01.2024, 10:06
Siemanko wie ktoś czy ten snów jest bardziej speed niż eufo ? A jak nie to co polecacie ale z 3cmc żeby było naprzyllad 70/30 speed do eufo