Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Arsenał sylwestrowy
31.12.2023, 17:31
Zabawa sylwestrowa u niektórych już trwa, a u niektórych dopiero się zacznie. Natomiast moje pytanie brzmi: jakiego rodzaju używki planujecie włączyć do menu dzisiejszej nocy?
31.12.2023, 17:46
Wygląda bardzo apetycznie, smacznego. Ile u Ciebie kosztuje taki zestaw? (Bo zakładam, że sam nie robiłeś tego sushi )
31.12.2023, 17:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.12.2023, 17:56 przez Lifeisbrutal.)
hidden O wow chłopie 😍. A na spokojnie na stole stock, cola deska serów,szynka oliwki, galertka drobiowa, blacki etc. Na blacie 4cmc deluxe 🎆😎
Nie wyobrażam sobie aby zabrako mi dzisiaj kilku szyszek tj .10g prawilnego weedu ponadto zostalo mi z ostatniego lotu 3g pvp i deko cmc :]\___
C.d alko to kilka bro made by somersby i dla phelki cos tam extra tez upichciłem bedzie przeszczęśliwa bestia <3
C.d alko to kilka bro made by somersby i dla phelki cos tam extra tez upichciłem bedzie przeszczęśliwa bestia <3
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
31.12.2023, 20:36
Sernik.
Dużo sernika😎
Powinny być jeszcze stopery, jak w każdego Sylwestra od kilku lat, ale mi się zapomniało. Będą mi tu nakurwiac nad głową, chuje...
Wczoraj małego mixa zajebalem, zaraz spierdalam w kimono. Jutro jedziemy straty odrobic do pracy w kilka osób.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
31.12.2023, 23:00
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.