Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina~Miksy
28.07.2022, 20:11
Ja podzielę zdanie ProducentRC nie wiem jak inne sorty ale to 3fma które mam jest po prostu bardzo dobre i o dziwo nie ma zjazdu zachowując normalne dawki, człowiek nie śmierdzi trupem i można jechać w cugu aż dymi z czachy. Tyle że inne rzeczy później jakiś czas nie działają: D Ale nikt nie karze od razu cugiem jechać. Snif 100mg oral 150 i jest bajka
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
ProducentRC no na pewno zajebiście ale to już dawki po których nie ukryjesz żeś srogo na ćpany. ja mowie raczej o takich które fajnie czuć a zachowujesz się tak że osoba nie w temacie się raczej nie kapnie. Choć wczoraj po takiej bombce jak wbiłem do żabki to mnie trochę zryło bo nagle wszyscy się zaczeli perfidnie gapić. Zapłaciłem za bro i bez nerwów spokojnie wyszedłem mając wszystkich w dupie.
W sumie było grubo po 22 oczy pewnie trochę zdradzały mnie przy sztucznym oświetleniu ale najebał na to , radiowozów mijałem kilka i żaden nie zwrócił uwagi
W sumie było grubo po 22 oczy pewnie trochę zdradzały mnie przy sztucznym oświetleniu ale najebał na to , radiowozów mijałem kilka i żaden nie zwrócił uwagi
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
17.12.2023, 10:15
Ja jedyne miksy jakie robiłem to z piwem, ziołem, 3cmc i Tabletkami MDMA.
Najleppszy mix to z ekstaza
Najleppszy mix to z ekstaza