Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie masz sprawdzone sposoby na kaca? -01/02
02.01.2024, 15:59
To proste, dzień wcześniej nie chlać.
Stosuję tą metodę od kilku lat i serio zawsze się sprawdza.
😎
Stosuję tą metodę od kilku lat i serio zawsze się sprawdza.
😎
Metamorfoza
02.01.2024, 16:02
Kaca to ja mam raz na ruski rok xD. Dużo wody pić małymi łykami nie jakieś kolorowe bo to odwadnia bardziej, elektrolity do tego. Kawa z plasterkiem cytryny też dobra tzn w smaku niekoniecznie ale skuteczna.
02.01.2024, 19:12
Oczywiście Lifeisbrutal
Witamina C pomaga pozbyć się toksyn z organizmu dlatego jest tak skuteczna.
Cytryna ma w sumie jej mało bo średnio jest to ~80 mg/owoc, z czego najwięcej jest jej w skórce.
Szklanka herbatki świerkowej powala tą kawę z cytryną na łopatki bo zawartość witC jest dwa razy większa, a teraz dodaj plasterek cytryny...❤️
A teraz wobraź sobie jak musi działać kiszona kapusta, która ma jej 600mg na szklankę 😎
Kiedyś jak chlałem, to solidny obiad z mięchem i kiszona kapusta to było grane obowiązkowo.👍
Witamina C pomaga pozbyć się toksyn z organizmu dlatego jest tak skuteczna.
Cytryna ma w sumie jej mało bo średnio jest to ~80 mg/owoc, z czego najwięcej jest jej w skórce.
Szklanka herbatki świerkowej powala tą kawę z cytryną na łopatki bo zawartość witC jest dwa razy większa, a teraz dodaj plasterek cytryny...❤️
A teraz wobraź sobie jak musi działać kiszona kapusta, która ma jej 600mg na szklankę 😎
Kiedyś jak chlałem, to solidny obiad z mięchem i kiszona kapusta to było grane obowiązkowo.👍
Metamorfoza
02.01.2024, 19:22
Ja tam o kacu wiem tyle co papież o podkladaniu bomb ale powyższy tutorial brzmi ciekawie moze jednak kiedys z niego skorzystam
Yo 😎\______
Yo 😎\______
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
02.01.2024, 20:33
rosolek na kaca to jest kurwa eliksir zycia
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
03.01.2024, 09:51
Zawsze na drugi dzień leczenie piwkiem i leżeniem do tego zjeść jakieś mięsiwo tłuste
03.01.2024, 21:14
Woda z dużą ilością cytryny+ witaminy.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.