Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
magic mushrooms growkit, informacje ogolne
05.01.2024, 07:46
Kurwa! Spadłeś mi z nieba z tymi poradami. Hehe..
Od dawien dawna, jak tylko dowiedziałem się że istnieją growboxy, to chciałem kupić sobie jeden dla siebie, ale byłem PEWIEN że nie dam rady bez czyjejś pomocy, więc nie chytałem się za to.
Dzięki Tobie hidden będę mógł wyhodować swoje własne golden teacher u XD hihi.. Jupii!
Dziękuję Ci!
Od dawien dawna, jak tylko dowiedziałem się że istnieją growboxy, to chciałem kupić sobie jeden dla siebie, ale byłem PEWIEN że nie dam rady bez czyjejś pomocy, więc nie chytałem się za to.
Dzięki Tobie hidden będę mógł wyhodować swoje własne golden teacher u XD hihi.. Jupii!
Dziękuję Ci!
05.01.2024, 08:50
Ma tak samo jak Ty @"olancucki"
Też od dłuższego czasu myślę o tych grzybkach. Czas kupić grzybnie i pobawić się w hodowanie 😉
Powodzenia
Też od dłuższego czasu myślę o tych grzybkach. Czas kupić grzybnie i pobawić się w hodowanie 😉
Powodzenia
06.01.2024, 16:45
wlsanie Martin podal wczesniej chyba legitna stronke i sam sie zastanawiam nad grzybnia tylko tam chyba same 1200tc widzialem, a robilem jedynie na 250tc ale proces domyslam sie taki sam, to co panowie?
zaklad kto lepsze teacherki wychoduje? @"olancucki"BlueDragon
zaklad kto lepsze teacherki wychoduje? @"olancucki"
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
06.01.2024, 16:51
Ja też bym chciał ale praca mi nie pozwala jak wychodujecie to odkupuje od was 5g xD powodzenia w uprawach