Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
(05.01.2024, 11:22)Twilight Sparkle napisał(a): A może konkurs na projekt pocztówki? XD
Mi się wydaje pomysłem całkiem fajnym,, temat przewodni np. "Pozdrowienia z podróży" - oczywiście mam na myśli "podróże" po spożyciu różnych subst.,a wykonanie, forma i jej treść treść to odzwierciedlenie naszego stanu i odczuć i przeżyć, które mamy jak "latamy" po zażyciu czegoś co lubimy. Hmmm?
Taki ogólny zarys, ale myślę, że można dopracować
08.01.2024, 21:10
(06.01.2024, 08:17)AndroMede napisał(a): Mi się wydaje pomysłem całkiem fajnym,, temat przewodni np. "Pozdrowienia z podróży" - oczywiście mam na myśli "podróże" po spożyciu różnych subst.,a wykonanie, forma i jej treść treść to odzwierciedlenie naszego stanu i odczuć i przeżyć, które mamy jak "latamy" po zażyciu czegoś co lubimy. Hmmm?
Taki ogólny zarys, ale myślę, że można dopracować
pomysl spoko ale w formie pocztowki czy forma dowolna?
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
12.01.2024, 18:39
Proponuję konkurs na największą melinę/wasz pokój. Największy burdel wygrywa xD
13.01.2024, 16:44
na najśmieszniejszy kawał
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
13.01.2024, 17:59
(12.01.2024, 18:39)Twilight Sparkle napisał(a): Proponuję konkurs na największą melinę/wasz pokój. Największy burdel wygrywa xD
na moim poprzednim mieszkaniu to byście mieli wyzwanie mnie pokonać
Melina niezła była, szklane drzwi od prysznica rozjebane niechcący po prochach, szafka w łazience to była skrzynka z plastiku przyklejona wszystkim co kleiło do ściany.
Kuchnia oklejona znakami teren budowy, szafki z pomalowanych na biało desek z rozkręconych komunistycznych mebli, skręcone spowrotem mocno kreatywnie xD
Podłoga w drugim pokoju upierdolona, chuj wie czym bo przyjaciel artysta malował tam z jakiegoś powodu obraz, jak zgona zaliczyłem.
Kanapa przypalona blantami xD I wiele innych