Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze rekordowe dawki!
06.01.2024, 18:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2024, 18:22 przez dzwudziesty.)
Albo ktoś idzie za Tobą, słyszysz kroki i się co chwila odwracasz, a tam nikogo nie ma i tak całą droge... Strasznie creppy to było.😎
dzwudziesty wypstrykalem sie z reakcji takze tu za wspomnienia +1 yo!
Dokladnie właśnie ten hex zjawiskowy hex ehhh
,ja jebie to byly za sorty niewielu z obencych userow mialo tą przyjemność go kosztować bo to co lata obecnie nie ma krwa podjazdu do tamtych
Dokladnie właśnie ten hex zjawiskowy hex ehhh
,ja jebie to byly za sorty niewielu z obencych userow mialo tą przyjemność go kosztować bo to co lata obecnie nie ma krwa podjazdu do tamtych
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
06.01.2024, 18:24
dzwudziesty haha no dokładnie ide se 5 m i chowam się za krzakami uszedłem 50 m chowam się za drzewem ide 100m a tu policja jedzie i cofam się do tyłu ja pierdole i tak poschizowany zachodzisz do domy i znowu rajka 100mg i w domu loty hahah co za czasy kurwa piekne czasy chore ale z pamieci nie zgnia nigdy pozdro
06.01.2024, 23:29
Nie chę pisać off topa ale taki temat to trochę z czapy. Tutaj raczej trzeba było by się za siebie wstydzić, a widzę że niektórych ponosi
Poźniej jakiś nieświadomy klient to przeczyta,i będzie dramat.
Pozdrawiam.
Zawsze racjonalnie. Wiadomix
Poźniej jakiś nieświadomy klient to przeczyta,i będzie dramat.
Pozdrawiam.
Zawsze racjonalnie. Wiadomix
Ja tak naprawdę nie istnieję.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
07.01.2024, 10:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.01.2024, 10:25 przez Lifeisbrutal.)
Takie akcje to ja po analogu hexa od esco miałem myślałem że rodzina chce mnie zajebać xD. Nie pamiętam jakie dawki leciały ale na pewno nie małe.
07.01.2024, 10:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.01.2024, 10:44 przez Ser Pleśniowy.)
Po prawdziwym heniu nic dziwnego było o schizy
2g alfy w godzine
2g alfy w godzine
19.01.2024, 13:06
Nie posiadam takich statystyk.
Staram się zawsze robić to z głową
Więc nie przeginam
Staram się zawsze robić to z głową
Więc nie przeginam
29.03.2024, 17:31
Zależy czego jeśli benzo się liczy to swego czasu potrafiłem zjeść 3 paczki alprazolam 1mg i popić z 7 piwami. Lub 50 tabs pyrazolam na nieświadomce też popijąc piwem.