Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CHEMSEX
No ja cierpię już na skutki uboczne na trzeźwo 0 satysfakcji orgazmu to tak jakbym ruchał powietrze nic jak bym nic nie czuł straciłem radość z sexu czy masturbacji i dlatego nie potrafię bez substancji już a no jak to mówią cierp ciało co chciało
06.01.2024, 13:23
Chujnia nie odczuwać przyjemności bez substancji... To faktycznie jak ruchać powietrze be przerwy. A nie myślałeś o jakieś przerwie od dragów może z czasem wróciłoby do normy wszystko? @"emati3636"
Chuj tak wykorzystany ze skóra schodziła czerwony i opuchnięty bolało samo dotknięcie po maratonie xd wstyd się przyznać hehe a schizy po 8h zabawy strzelają do mnie z kalacha za oknem a ja myślałem że to sąsiad i poszedłem go zjebać nic niewinemu sąsiadowi a na końcu okazało się że to moja wyobraźnia haha
07.02.2024, 21:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.02.2024, 21:44 przez Lifeisbrutal.)
Chemsex jest zajebisty o ile jest sam czysty chemsex a nie jakieś pierdolone mixy z lekami. Ja tam do jeszcze rana dzisiejszego dnia brałem to gówno od wieczora już nie biorę i nie zamierzam więcej. Neurolepty i te wszystkie inne gówna zaburzają w chuj libido i niby jest fajnie ale jednak tak sztucznie to wszystko się odczuwa. Jak nie brałem neuro było zajebiście sprawiało mi to przyjemność teraz fajerwerki poszły się jebać dosłownie.