Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najbardziej zboczone rzeczy jakie zrobiliście pod wpływem.
(12.01.2024, 08:48)S-N napisał(a): Wyruchałem żonkę od Kolegi
Sewerynie Sewerynowiczu, walenie żonki kolesia to, ewentualnie,moralnie "zboczone",pisz co tam z nią wyprawiałeś, bo w górniczych tunelach krążą pogłoski,żeś Ty ruchacz i zboczek xD
Kiss kiss
@Twilight Sparkle
Noo, a kto wie, Sewek ma fantazje, hyhy
16.01.2024, 14:57
(11.12.2023, 22:15)elomaniana napisał(a): Nieziemski po stymulatach jest sex z partnerem . Warto doświadczać czegoś nowego.
Otóż to. Jednak trzeba uważać. Ja np po pentedronie miałem kiedyś przedwczesny wytrysk. Normalnie lecimy, lecimy i coś nie tak. A tu cyk poszło.
Po 3mmc trzeba było być skupionym. Chwila rozregulowania i wszystko opadało. A znów wszelakie pobudzacze typu Kamagra miały te wadę, że nie można było przesadzić z RC, bo się działy dziwne rzeczy.
Np kiedyś zaczęły mi prądy iść po karku albo paradoksalnie zaczalem tracić oddech.
16.01.2024, 23:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.01.2024, 23:51 przez kot_kreskowy.)
To nic zboczonego.
Niektórzy faceci golą nogi.
Jedni ze względów technicznych(sportowcy), inni z powodów estetycznych a jeszcze inni z powodów higienicznych.
Osobiście niejednokrotnie goliłem nogi i nie widzę w tym nic szczególnego.
To może być całkowicie aseksualna czynność.
Mało tego, kilka razy w roku golę całą klatę z brzuchem a paszki golę regularnie wraz z co drugim drapaniem mordy.
Że o jajach nie wspomnę
Metamorfoza
19.01.2024, 12:58
@"Twilight Sparkle" chciałem poprostu zobaczyć jak będę wyglądał bez włosów. Tak wkrętka i mały zakładzik