Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Smoczek czy guma do żucia?
16.01.2024, 20:06
Typowy problem. Zęby zgrzytają, szczęka lata. Guma jest spoko ale smoczek daje dużo lepsze "odczucia". Bardzo mielibyście bekę z dorosłego człowieka ze smokiem? Nie mówię o wyjściu w miasto tylko powiedzmy domówka czy coś w tym stylu xDDDD
16.01.2024, 20:12
Guma do żucia to świetny sposób na zachowanie świeżego oddechu
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
16.01.2024, 20:21
No może o tak ale ile można żuć gumę. Strasznie szybko traci smak i robi się okropna.
16.01.2024, 23:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.01.2024, 23:19 przez kot_kreskowy.)
Ochraniacze czy nakładki na zęby się nie sprawdzą.
Tu chodzi o potrzebę memłania, że tak to określę.
(16.01.2024, 20:21)Twilight Sparkle napisał(a): Strasznie szybko traci smak i robi się okropna.
To właśnie odwieczny problem gumy do żucia.
Jak dla mnie to ona co do zasady jest okropna.
Co do smoka, o ile robimy to w towarzystwie, które dobrze znamy i czujemy się swobodnie, to ja nie miałbym z tym żadnego problemu, serio.
W tych czasach już mnie nic nie zadziwi.
A skoro on przez całe moje dzieciństwo mógł żuć trawę, mój wujek natomiast żuł zapałki, a obecny szef żuje wykałaczki a czasem to po prostu odłupuje kawałek deski i ją memła, to ja naprawdę nie widzę nic dziwnego w memłaniu smoczka.
Tak naprawdę zmienia się tylko przedmiot.
Masz moje błogosławieństwo😉
Metamorfoza
17.01.2024, 02:03
Smoczek ale ten cukrowy 😎
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
17.01.2024, 07:24
Przypomniała mi się konfa z kolegą,xD już wtedy było wiadomo, że guma to złoo
Pamiętajcie drogie dzieci, żadnych gum(zwłaszcza Turbo) xD
Nooo, aleee ciumkanie smoczka też nie za bardzo się widzi, hmm, co innego bym wolała pomemlaćw buzi xD Liczaczka na przykład
Pamiętajcie drogie dzieci, żadnych gum(zwłaszcza Turbo) xD
Nooo, aleee ciumkanie smoczka też nie za bardzo się widzi, hmm, co innego bym wolała pomemlaćw buzi xD Liczaczka na przykład
17.01.2024, 12:10
Ja nie korzystam ale gdyby zadac to pyt.mojej sympatycznej koleżance wskazalaby jednoznacznie że jeśli czegoś ciumkanie to tylko moj mikrus,co prawda trudno go jej zlapac ale jaką ma radoche gdy go znajdzie xddd jakkolwiek może i mikrusek ale nie żadna atrapa jak choćby fake baba
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem