Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy żyjemy w symulacji? -01/18
18.01.2024, 05:51
Technicznie rzecz ujmując mamy dużo większe szanse na bycie symulacją niż nie bycie.
18.01.2024, 07:04
Kambryjska eksplozja życia mówi że nie.
Chyba, że i ona jest symulacją😉
Chyba, że i ona jest symulacją😉
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
18.01.2024, 08:03
Ja Wam powiem prawdę...
Żyjemy w wielkiej czarnej dupie 🤷🫣🙄🙄
Od razu mi się płaskoziemcy przypomnieli 😄
Teorie spiskowe, hemoglobina itd.
Żyjemy w wielkiej czarnej dupie 🤷🫣🙄🙄
Od razu mi się płaskoziemcy przypomnieli 😄
Teorie spiskowe, hemoglobina itd.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
18.01.2024, 10:52
(18.01.2024, 05:51)Martin napisał(a): Technicznie rzecz ujmując mamy dużo większe szanse na bycie symulacją niż nie bycie.
Rozwin prosze. Co najmniej podaj 'dlaczego' i co to znaczy 'technicznie'. Moze byc fajna dyskusja jak bedzie cos wiadomo. Na ten moment nawet nie ma jak sie zastanowic czy mozesz miec racje czy nie. Dzieki
YOUR ATTORNEY
@"Twilight Sparkle" czarna dupa (z łacińskiego - blackaassus bigbag) leży w galaktyce szona. Znajduje się blisko planet "madka polka" i "chora curka" . Wszystkie wykazują bardzo silne szkodliwe oddziaływanie na inne normalne planety. Czarna dupa powstaje na skutek przyciągania pochwowego, któremu ulegają małe gwiazdy nazywane "sebix"
@panznumeremjedentaktenponiżej
@panznumeremjedentaktenponiżej
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
18.01.2024, 14:54
(18.01.2024, 14:50)Biały Miś napisał(a): @"Twilight Sparkle" czarna dupa (z łacińskiego - blackaassus bigbag) leży w galaktyce szona. Znajduje się blisko planet "madka polka" i "chora curka" . Wszystkie wykazują bardzo silne szkodliwe oddziaływanie na inne normalne planety. Czarna dupa powstaje na skutek przyciągania pochwowego, któremu ulegają małe gwiazdy nazywane "sebixy"
ale to michał głuś powiedzial
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW