Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
a ja proponuje konkurs na najlepsza zajawke, zrobienie czegos z niczego, cokolwiek.
niech to bedzie szopka z rolek po srajtasmie albo cos narysowane albo nie wiem, balwana w ksztalcie fiuta ulepic, kiedys takiego ulepilismy z ziomkami na wixie
trik deskorolkowy, upieczenie czegos, pochwalenie sie kolekcja znaczkow albo monet, taka dowolnosc totalna.
niech to bedzie szopka z rolek po srajtasmie albo cos narysowane albo nie wiem, balwana w ksztalcie fiuta ulepic, kiedys takiego ulepilismy z ziomkami na wixie
trik deskorolkowy, upieczenie czegos, pochwalenie sie kolekcja znaczkow albo monet, taka dowolnosc totalna.
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
19.01.2024, 15:46
Zróbmy kartke walentynkową lub ozdobe jakąś. xD
Walentynki niedługo to można by coś stworzyć. Tylko własnoręcznie nie komputerowo. Takie coś to chyba każdy potrafi myślę.
Walentynki niedługo to można by coś stworzyć. Tylko własnoręcznie nie komputerowo. Takie coś to chyba każdy potrafi myślę.
19.01.2024, 16:26
O widzę że macie pomysły jakieś więc może i coś będzie. Mam i ja jeden pomysł ale to muszę być dobrze podrobioną żeby zdradzić swoje szczegóły hehe. Ale później może będzie jakiś temacik jak kolega nie zawali to podzielę się z wami moimi szczegółami. Pzdr dla kumatych
21.01.2024, 11:20
Konkurs na grafitti czy coś w stylu grafitti
Albo jakiś rysunek jak w poprzednim konkursie.
Albo jakiś rysunek jak w poprzednim konkursie.