Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Snow - Opinie o produkcie
16.01.2024, 16:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.01.2024, 16:08 przez kot_kreskowy.)
SztywnyMisza
Nie chodzi kurwa o guzmana. Po co mieszasz.
To było co innego. 3cmc o którym mówię zastąpił go Lemon, a działu tamtego 3cnc już nie ma.
SztywnyMisza
Eureka!
Już przypomniałem sobie. Mi nie chodziło o ten wycofany sort co go Lemon zastąpił a o 3cmc mirror
https://dopal.org/showthread.php?tid=207...3#pid47143
Nie chodzi kurwa o guzmana. Po co mieszasz.
To było co innego. 3cmc o którym mówię zastąpił go Lemon, a działu tamtego 3cnc już nie ma.
SztywnyMisza
Eureka!
Już przypomniałem sobie. Mi nie chodziło o ten wycofany sort co go Lemon zastąpił a o 3cmc mirror
https://dopal.org/showthread.php?tid=207...3#pid47143
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
18.01.2024, 18:00
(07.01.2024, 15:37)hidden napisał(a): w moim przekonaniu lekko w strone eufo ale nie tak wgniatajaco tylko taki chill jak po buchu fajny
lekki stim tez jest, na dupsku sie siedziec nie chce tylko cos robic
zjedzone okolo 0.6g w 4szczurach, po pierwszym piece az lezka cieknie, splyw mniej doznajmia niz przy pablo ale znieczulona sluzowa moze tez lekko byc, smak jakby bardziej gorzkawy niz pablo.
po chwili lekki pot, dretwienie idace od zatok do potylicy fajne uczucie.
15min wytrzymalem i w ruch poszedl kolejny szczur, tym razem obeszlo sie bez lezki, jednak bardziej nosek odczul tego szczurka.
co tu robic co tu robic, mysli nieporadny, akwarium juz dawno wyczyszczone, chatka elegancko poodkurzana.
pogra w rumble - mysli sobie. chwile pogral ale szybko sie znudzilo, to co? lecimy szczurka
papierosy sie palic chce jak pojebane, w ciagu godziny chyba trzy wypalilem.
dobre to jest, czy lepsze od pabla - nie wiem, w kazdym badz razie w niczym mu nie ustepuje, moze jedynie libido ciut mniejsze ale wciaz podniesione.
kocur sorcik jest, jeszcze te cegly, co poniektore waza po 4-5g
pobierac poki jest
pozdro
Po raz 76543321 czy eufo czy speed to zależy od miliona rzeczy xd to, że na Ciebie tak zadziałało nie znaczy, że na innych też tak zadziała.
20.01.2024, 01:28
Od dawien dawna pisałem i mówiłem - b-k zajebiście działają w małych dawkach. A już 4cmc w dawkach typu 50-70 mg to jest bajka. Po 4-5 wrzucie ilość przyjemności jest porażająca - przyjemność ze wszystkiego. Nie ma tego yebniecia w łeb. Jest git.
Zrobiłem sobie 80 Mg . podzieliło sobie to na dwie kreski . jak jedna zajęliście wchodziła . to po 40 minutach drugą zazębiałem ze musiałem wyjść do okna . bo mnie szarpało we wszystkich stronach fajnie oczy spierdalają i tak trzymać . , minus w tym ze mi strasznie piwko nie pod chodzi . aby fajkę spalić to się trzeba czymś zająć, ze tez nie chce mi sie wierzyć ze coś na pisałem naćpaniu
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
21.01.2024, 11:40
(20.01.2024, 15:27)Szatan69 napisał(a): Lepsze od bandita ?
Od tego nowego? Sam chciałbym wiedzieć, pewnie za niedlugo pojawią sie recki.
A co do Snow... Nosz kurwa sort morderca chuj bez serca... Dwie bomby po 0.5 w odstepach czasowych po ~60min + lajstka 0.15 siadły zbyt dobrze mimo duzej tolerki (cHlOrOjAD).