Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Buffelotis.com - Temat główny
15.01.2024, 22:25
Witam, działa ten sklep, zamawiał ktoś ostatnio? Walenie złożyłem zamówienie i teraz nie wiem
05.03.2024, 19:29
I jak sorty? Szkoda, że w przynajmniej trzech tematach partnerskich no praktycznie zero recenzji itp
Chciało by się zamówić u kogoś innego na próbę ale. jakoś ciężko się przełamać tak prawie w ciemno. Serio nikt nie zamawia czy po prostu nikt nie pisze o tym ?
Bo nie wiem co myśleć?
Chciało by się zamówić u kogoś innego na próbę ale. jakoś ciężko się przełamać tak prawie w ciemno. Serio nikt nie zamawia czy po prostu nikt nie pisze o tym ?
Bo nie wiem co myśleć?
Trochę dawno to było, nie wiem jak tę recenzję pisać. Wszystko było np aktywne. nep i apihp nocne, to 3mmc średnie jak dla mnie, aktywne ale oczekiwałem czegoś więcej. Towar dobry nie cuchnie widać że z dobrej fabryki nie zabrudzony niczym. Pierwsza klasa
Najbardziej zależało mi na 3mmc analog spróbować. Temat jest dobry ale brakowało mi tego czegoś w libido. Ale mała około 100mg już działa i w głowie ten fajny wjazd
(02.05.2024, 08:55)ziko1990 napisał(a): Trochę dawno to było, nie wiem jak tę recenzję pisać. Wszystko było np aktywne. nep i apihp nocne, to 3mmc średnie jak dla mnie, aktywne ale oczekiwałem czegoś więcej. Towar dobry nie cuchnie widać że z dobrej fabryki nie zabrudzony niczym. Pierwsza klasa
Najbardziej zależało mi na 3mmc analog spróbować. Temat jest dobry ale brakowało mi tego czegoś w libido. Ale mała około 100mg już działa i w głowie ten fajny wjazd
16.05.2024, 02:13
Czy ma ktoś kontakt ze sklepem??? Bo złożyłem zamówienie na kilkanaście tys i od tygodnia zero odzewu..