Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czemu boicie się aplikacji PR?
21.01.2024, 14:42
Ale to żaden nowoczesny wynalazek mordko. Czopki są znane od bardzo dawna. A w XIX wieku to nawet lewatywy z dymu robili.
21.01.2024, 15:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.01.2024, 15:11 przez Lifeisbrutal.)
Mef123 A co ma rodo do dupy? 😂
Nie wiem podpisane jest na dupie "Mef123" czy jak? O co teraz chodzi bo nie czaje. xD
Nie wiem podpisane jest na dupie "Mef123" czy jak? O co teraz chodzi bo nie czaje. xD
21.01.2024, 17:50
@"Twilight Sparkle" czy dopochwowo kobiety mogą aplikować pytam z czystej ciekawości czy tam też jest wchanialność?
23.01.2024, 10:39
@"Twilight Sparkle" kiedy FAQ na temat aplikacji p.r ? Chyba, że mi pamięć płata figla i już takie coś stworzylaś xd
A poważnie to na innym forum ktoś cały czas ładował cmc w dupsztala, i wywiązała się sensowna dyskusja nt. wpływu r-r tegoż ketona na śluzówke odbytu itd. Osobiście nie mam jakichś zanichań wzgledem tej drogi podania, nie wiem czy się skuszę w najbliższym czasie, ale zwykle wskaźniki biodostępnosci substancji mówią, że nie jest to najgorszy pomysł
A poważnie to na innym forum ktoś cały czas ładował cmc w dupsztala, i wywiązała się sensowna dyskusja nt. wpływu r-r tegoż ketona na śluzówke odbytu itd. Osobiście nie mam jakichś zanichań wzgledem tej drogi podania, nie wiem czy się skuszę w najbliższym czasie, ale zwykle wskaźniki biodostępnosci substancji mówią, że nie jest to najgorszy pomysł
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA