Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Macie jakieś sposoby na wazokonstrykcję?
21.01.2024, 18:11
Nie umiera się od tego ale czasem bywa nieprzyjemne. Robicie coś z tym, owijacie się kocem czy czekacie aż samo przejdzie?
21.01.2024, 18:12
Nawet przytulanie rozgrzanego grzejnika na maksa na niewiele się zda. Pozostaje czekać
21.01.2024, 18:46
Na szybko marszcze Freda
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
21.01.2024, 18:56
@"Twilight Sparkle" sobie kochaniutka, sobie. Nie osobie obok i to jeszcze ustami .,. Chociaż 🤔
21.01.2024, 19:45
I co ręce Ci się od tego ogrzewają czy jak? A co ze stopami? Najbardziej to stopy marzną. Skarpetki nie pomagają.
21.01.2024, 20:04
No spinając mięśnie wytwarzasz i .... Masz te moc, masz te moc, ruszaj paluszkami całą noc
Łóżko blisko kalafiora, nogi na ciepły grzejnik. Krążenie robi swoje. Ale osobiście polecam bzykanko, jak wiadomo dobre na wszystko 😎
Łóżko blisko kalafiora, nogi na ciepły grzejnik. Krążenie robi swoje. Ale osobiście polecam bzykanko, jak wiadomo dobre na wszystko 😎
21.01.2024, 20:31
Znaczy co?
Zimne dłonie i stopy?
Kobieto, ja z tym żyję od lat i uwierz mi, najlepsze co do tej pory zrobiłem, to zakup cieplejszych skarpet i rękawiczek.
Można jeszcze zwalić konia jak sugeruje Misio, jednak działa to krótkotrwale, a będąc w pracy może z tym byc słabo
Zimne dłonie i stopy?
Kobieto, ja z tym żyję od lat i uwierz mi, najlepsze co do tej pory zrobiłem, to zakup cieplejszych skarpet i rękawiczek.
Można jeszcze zwalić konia jak sugeruje Misio, jednak działa to krótkotrwale, a będąc w pracy może z tym byc słabo
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
21.01.2024, 21:29
kot_kreskowy skarpety mam takie turbociepłe z futerkiem i w ogóle, rękawiczek nie mogę nosić bo dostaję tzw. pierdolca jak mam cokolwiek na rękach.
21.01.2024, 22:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.01.2024, 22:07 przez kot_kreskowy.)
@"Twilight Sparkle"
Jeśli nie możesz nosić rękawiczek to dobrym sposobem na zimne dłonie jest wysokie podnoszenie ramion i nagłe oraz szybkie zrzucenie ich na dół.
Generalnie chodzi o to, aby fizycznie wepchać krew w kończyny.
Podczas takiego zrzutu ramion, plyn-czyli krew, musi zejść do dołu kończyny.
Fizyki nie oszukasz😎
Jeśli nie możesz nosić rękawiczek to dobrym sposobem na zimne dłonie jest wysokie podnoszenie ramion i nagłe oraz szybkie zrzucenie ich na dół.
Generalnie chodzi o to, aby fizycznie wepchać krew w kończyny.
Podczas takiego zrzutu ramion, plyn-czyli krew, musi zejść do dołu kończyny.
Fizyki nie oszukasz😎
NIE dla OPIO !!!