Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Nietolerancja? Przedawkowanie?
22.01.2024, 23:26
Dziekuje za wszystkie pomocne rady !
kot_kreskowy Czytajac wiekszosc opini o Escobarowym Heniu mysle ze jestem gotow na eksperyment.
kot_kreskowy Czytajac wiekszosc opini o Escobarowym Heniu mysle ze jestem gotow na eksperyment.
23.01.2024, 05:06
Spoko.
Przy analog hexenie, dawki zmniejsz o 25-30% chyba ze lubisz mocne wejscie
Przy analog hexenie, dawki zmniejsz o 25-30% chyba ze lubisz mocne wejscie
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
23.01.2024, 05:12
Ewidentnie coś jest nie tak, gdy zażywasz i zdąży Ci się, że akurat poleci aż do gardła to czy kartań Ci puchnie? Albo swędzi ? Ja tak mam np po apihp... Bombka spoko, sniff spoko ale jak sypnie dalej to czuje jak mi zwęża drogi oddechowe z kurewskim swędzeniem od wewnątrz. Spływ jednak tego nie powoduje 🤷🤷
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
23.01.2024, 08:13
(23.01.2024, 05:12)Biały Miś napisał(a): Ewidentnie coś jest nie tak, gdy zażywasz i zdąży Ci się, że akurat poleci aż do gardła to czy kartań Ci puchnie? Albo swędzi ? Ja tak mam np po apihp... Bombka spoko, sniff spoko ale jak sypnie dalej to czuje jak mi zwęża drogi oddechowe z kurewskim swędzeniem od wewnątrz. Spływ jednak tego nie powoduje 🤷🤷Nie, tego problemu akurat nie miewam. W moim przypadku chodzi o organizm (CHYBA), nie przepadający za NEPem lub ktoryms z jego prekursorów. Tak czy owak, NEPa odpuszczam
23.01.2024, 10:33
Nie odkryję hammeryki mówiąc, że rc to nieprzebadane środki, więc z osobliwymi reakcjami organizmu trzeba się liczyć. Jeżeli sprawa dotyczy tylko mdłości to:
1. Spróbuj inny środek podobny do NEP'a (hex-en chociażby)
2. Spróbuj połączyć z jakimś środkiem na mdłości, imbir np.
NEP jest fajny, ale szkoda choćby dyskomfortu ryzykować dla słabo przebadanego narkotyku gonionego jako rc. Tak czy siak - współczuje i pozdrawiam.
1. Spróbuj inny środek podobny do NEP'a (hex-en chociażby)
2. Spróbuj połączyć z jakimś środkiem na mdłości, imbir np.
NEP jest fajny, ale szkoda choćby dyskomfortu ryzykować dla słabo przebadanego narkotyku gonionego jako rc. Tak czy siak - współczuje i pozdrawiam.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
23.01.2024, 13:53
Tylko przy nepie masz takie objawy? Może po prostu przydała by się przerwa od walenia.
09.02.2024, 13:34
Ogólnie nep, mi ani ziomkowi co próbowaliśmy nie podszedł. Odrazu wypierdalało, mocne ciśnienie, ziomka głowa zaczeła odrazu boleć a fazy przy tym mało było.
Wydaje mi się, jakbym żył w azylu szaleństwa który sam stworzyłem
09.02.2024, 13:50
Ferdzio Kiepski w sensie skutki uboczne były bardziej dotkliwe niż faktyczna faza
Wydaje mi się, jakbym żył w azylu szaleństwa który sam stworzyłem