Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Potęga snu
27.01.2024, 08:05
Bardzo fajna rozmowa o śnie. O sposobach na niego, jak poprawić sen itd. No ja jestem w szoku, chłop dość kumaty. Oczywiście dużo podstaw czyli brak niebieskiego światła, melatonina itp ale też dużo ciekawostek jak np kołdra obciążeniowa 😅
https://youtu.be/PlXDaIgNQbo?si=rK0_rhLSSwlBOOzJ
https://youtu.be/PlXDaIgNQbo?si=rK0_rhLSSwlBOOzJ
27.01.2024, 11:50
Kołdra obciążeniowa to jak ktoś ma zespół podkurwionych nóg tzw RLS jakie to jest dziadostwo to nie życzę nikomu
27.01.2024, 18:39
polecam magnez przed snem, posłuchać sobie jakichś ambiencików, przede wszystkim - aktywnie spędzać dzień, jak sie leży naleśnikiem (tak jak ja XD) cały dzień to sie zasypia o pojebanych porach, a warto dbac o zegar biologiczny. Kołdry obciążeniowe fajny temat, sprawdzałem kiedyś myslałem nad nimi, przytulnie musi być sie sfazować pod taką kołderką jakimś opio, z herbatką i sobie ponoddować
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
27.01.2024, 18:48
Ciekawe czy jest jakiś tańszy sposób na dobre dogniecenie się bo kurcze taka kołderka brzmi dobrze ;__;
27.01.2024, 19:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.01.2024, 20:48 przez kot_kreskowy.)
@"Twilight Sparkle"
Do kołdry na jej czterech krańcach przywiązać sznurkiem po jednej cegle i opuścić je poza łóżko. Dociąży
Ewentualnie można jeszcze do poszewki wpierdolić dwie łopaty żwiru.
Żwir musi być suchy by dobrze się rozchodził😎
Do kołdry na jej czterech krańcach przywiązać sznurkiem po jednej cegle i opuścić je poza łóżko. Dociąży
Ewentualnie można jeszcze do poszewki wpierdolić dwie łopaty żwiru.
Żwir musi być suchy by dobrze się rozchodził😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
mi sie czesto sną narkotyki ostatnio to już moi znajomi zaczeli w nich obracać kilami
kurde ale fazaaa hehe a tu na piwo nie mająD
szkoda że mózg nie ma wbudowanej nagrywarki DVD ale bym miał filmy vega sie chowa
szkoda że mózg nie ma wbudowanej nagrywarki DVD ale bym miał filmy vega sie chowa
27.01.2024, 20:29
(27.01.2024, 20:11)Bam napisał(a): mi sie czesto sną narkotyki ostatnio to już moi znajomi zaczeli w nich obracać kilami
Widzisz, jakbys nie narzekal, tylko zadal sobie pytanie 'dlaczego w mozgu nie ma nagrywarki dvd', moglbys sie dowiedziec, ze sa po prostu technologiczne przeszkody.
Poza tym nie martw sie, ja pamietam te ciekawsze historie. Od cen prosto z tasmy w fabryce... Mef ze slaska jedyny prawilny od chlopakow zza bramy, i reszte wesolych spraw. Takze jak cos to ogranicza Cie tylko telefon do Vegi. A wg pewnej teorii, do kogos kogo nie znasz, prowadzi droga 5ciu kontaktow. Dzialaj, scenariusz jest 😂
YOUR ATTORNEY