Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jestem Tu Nowy
26.01.2024, 19:07
Siema! Jak w tytule, Jestem tu nowy (zawsze jak ktoś używa tego wyrażenia to sobie śpiewam utwór Anny Wyszkoni - Jestem tu nowa, bardzo mi się podoba).
Znalazłem was całkiem przypadkiem, od jakiegoś czasu przeglądam i czytam, więc teraz się już przywitam.
Znalazłem was całkiem przypadkiem, od jakiegoś czasu przeglądam i czytam, więc teraz się już przywitam.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
26.01.2024, 21:28
Witamy i Pozdrawiamy ,,
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
02.02.2024, 16:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.02.2024, 16:47 przez FreeFighter.)
(26.01.2024, 19:07)kurvvisko napisał(a): Siema! Jak w tytule, Jestem tu nowy (zawsze jak ktoś używa tego wyrażenia to sobie śpiewam utwór Anny Wyszkoni - Jestem tu nowa, bardzo mi się podoba).
Witaj, ja tez jeszcze nowy. Konkretne forum. Czytaj i udzielaj się.
Heja...
Ania Wyszkoni! powiadasz...puscilem ten utwor, o ktorym wspomniales...ogolem, w mojej ocenie, to jedna z najbardziej bezplciowych, nijakich piosenkarek, w kraju i jej teksty pelne...niczego ;-)
Ale, to tylko moje odczucia i pindolenie...kazdy, ma swoja wrazliwosc i za to ceni sie roznorodnosc swiata... :-)
Ania Wyszkoni! powiadasz...puscilem ten utwor, o ktorym wspomniales...ogolem, w mojej ocenie, to jedna z najbardziej bezplciowych, nijakich piosenkarek, w kraju i jej teksty pelne...niczego ;-)
Ale, to tylko moje odczucia i pindolenie...kazdy, ma swoja wrazliwosc i za to ceni sie roznorodnosc swiata... :-)
04.02.2024, 15:16
LOBO ja tam Anię lubię, ale cała ta płyta mega ruszyła me serducho, bo została nagrana po jej wygranej z rakiem i czuć w tej płycie emocje. Ale oczywiście gust każdy ma inny, więc luz
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność