Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"?
31.01.2024, 10:51
No i co to dokładnie za tabletki? Wyciąg z melisy czy jakiś cięższy arsenał? To jednak jest spora różnica.
31.01.2024, 11:12
Jak jest za grubo to kładę się do łóżka i czekam, aż się uspokoi lub dopóki nie zasnę. Choć szczęśliwie bardzo rzadko miałem ten stan.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
31.01.2024, 11:19
Jeszcze jakby się dało wyleżeć xD czasami po alfie to potwory spod łóżka wychodzą xD wtedy ciężko leżeć spokojnie 😂
31.01.2024, 11:38
Staram się nie wpadać w panikę. Często godzę się z tym, że to mój koniec i spokojnie czekam na zgon który jak dotąd na szczęście nie nadszedł. Spokój jest najważniejszy wówczas.
31.01.2024, 11:58
Nasen, nie "na sen" To jest zolpidem. Substancja jak najbardziej uzależniająca.
A próbowaleś nie brac i tak o zasnąć bez nich? Wtedy będzie o wiele łatwiej oszacowac czy faktycznie nie nabraleś złych nawykow.
A próbowaleś nie brac i tak o zasnąć bez nich? Wtedy będzie o wiele łatwiej oszacowac czy faktycznie nie nabraleś złych nawykow.
31.01.2024, 12:42
ze masz problemy ze snem. teraz chętniej wypisują te wszystkie z-drugsy na spanie jak benzodiazepiny. jak ci będą chcieli wcisnąć benzo to możesz powiedzieć że dzialają za dlugo na ciebie i budzisz sie rano taki zajebany mułem jeszcze, a po zolpidemie sie nie budzisz zajebany mułem.