Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
02.02.2024, 14:03
Lukas1985 nie no, 5 litrów w życiu bym nie dobił skoro mam problem z wypiciem dwóch litrów, po prostu wiem, że piję za mało wody i muszę to trochę zwiększyć
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
02.02.2024, 14:25
Diabeuuu jest po prostu jak wielbląd studnia bez dna xD dla niego to i z 10 l będzie za mało xDD
02.02.2024, 20:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.02.2024, 20:49 przez Diabeuu666.)
Ludzie ja siedzę nie tylko w temacie dragów jak większość tutaj "ekspertów" ale też cwicze od lat na siłowni. Mam dietę bije sterydy i zapierdalam i mam pojęcie o tym i jak pisze że 5L jest ok to jest ok. Niektórzy piją po 7-8L i nic się nie dzieje. Zrozum jeden z drugim że gdy walisz sterydy i ćwiczysz to 5L możesz normalnie wypić.
Dlatego pisałem że jemu wystarczy te 3-4L.
Z jaką kurwa wkładką?? Co Ty człowieku wypisujesz??
Dlatego pisałem że jemu wystarczy te 3-4L.
(02.02.2024, 13:46)Czeslawo napisał(a): 5 Litrów to bardzo dużo, przecietny mężczyzna jeśli nawet pracuje fizcznie nie "na słońcu" to potrzebuje 3 -3,5 litra, osoba pracująca nie fizycznie mniej. To co podałeś może być już niebezpieczne dla zrowia w szegóności, że nie jest to czysta woda tylko z "wkładką" jak piszesz.
Z jaką kurwa wkładką?? Co Ty człowieku wypisujesz??
02.02.2024, 21:12
Kurwa załóżcie sobie temat w Hyde bo to chyba nie jest temat do gadki o biciu, siłowni, suplementacji czy kurwa jak nie zgwałcić kozy.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
03.02.2024, 01:56
Jak ten Heniek ma się do prawdziwego Hexenu też jest taka kurewska po jednej sztuce sollo dzień 🌞 chodzi mi o takiego lika do stimów?
Jest w igłach czy biały grudach ??
Z góry dzięki za odpowiedź pozdro 666
Jest w igłach czy biały grudach ??
Z góry dzięki za odpowiedź pozdro 666
03.02.2024, 10:29
Trochę mu brakuje do ori Hexenu. Ale na ten moment nigdzie lepszego analogu nie znajdziesz.
Napewno stymuluje mocniej niz Nep i można to odczuć wyraźnie, libido akurat w moim przypadku lepsze miałem po nepie. Schiz nie uświadczyłem.
Ogólnie raczej nie ma co się zastanawiać i pobierac jeśli lubisz tego typu RC
Napewno stymuluje mocniej niz Nep i można to odczuć wyraźnie, libido akurat w moim przypadku lepsze miałem po nepie. Schiz nie uświadczyłem.
Ogólnie raczej nie ma co się zastanawiać i pobierac jeśli lubisz tego typu RC
06.02.2024, 08:34
Bardzo mocny hexen cześć wciągnięta a cześć zostawiłem na potem aż organizm odpocznie jest Moc!