Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
200 kg klefedronu...
01.02.2024, 22:04
Ja pierdole, wrażliwi się znaleźli 🤔
Warunki nawet bardzo dobre jak na wiejską kuchnie. Jak wpierdalacie różnicy Wam to nie robi a następnego dnia na bardziej ujebanej podłodze szukacie wystrzałów z pod karty żeby jeszcze na pacha nazbierać. Tu już wasza czystość się kończy 🤣🤣 jeszcze związki zawodowe niech założą, bhp'owiec będzie przychodził - "ten kocioł jest za bardzo ukurwiony" 😎 tu się tnie koszty bo nic nie trwa wiecznie a robi się to dla 💰💰💰
Warunki nawet bardzo dobre jak na wiejską kuchnie. Jak wpierdalacie różnicy Wam to nie robi a następnego dnia na bardziej ujebanej podłodze szukacie wystrzałów z pod karty żeby jeszcze na pacha nazbierać. Tu już wasza czystość się kończy 🤣🤣 jeszcze związki zawodowe niech założą, bhp'owiec będzie przychodził - "ten kocioł jest za bardzo ukurwiony" 😎 tu się tnie koszty bo nic nie trwa wiecznie a robi się to dla 💰💰💰
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
02.02.2024, 07:06
Biały Miś haha, dokładnie. Najbardziej mnie bawi, że właśnie to laboratorium nie wygląda tak tragicznie. Jeśli ktoś pamięta tą mityczną już Kojarzycie może jak w wiadomościach parę lat temu było o tej wielkiej hali klefedronowej którą zamknięto na podhalu - niby największej w europie? Chodzi mi o ten news konkretny, co pisali, że trzeba było pół wioski jakiejś pobocznej ewakuować i w ogóle teren zamknąć w pizdu, bo wszędzie sie lały zanieczyszczenia z syntezy, burdel i ogólnie to było ogromne przedsięwzięcie.
Tam to byl syf. Chociaż widziałem gorsze pierdolniki, ale na znacznie mniejszą skale, bo mówie o jakichś piwnicznych syntezach.
Chińczycy mieli piękne laboratoria i maszyny, owszem, i ich beta-ketony lata temu były pyszne, ale jeśli myślisz że fotki laboratorium które pokazuje ci jakiś chińczyk na swojej stronie internetowej swojej firmy (zawsze swoją drogą śmiesznie nazwanej, coś w stylu "Deng Xiaoping Chemical Intermediate and Precursor Supply Co. Ltd. ") są prawdziwe - muszę cię zasmucić, nie są. Przecież to jest dla ćpunów. Ten sprzęt nie jest czyszczony lub jest bardzo, bardzo rzadko.
Niektórzy pisza, że to laboratorium z filmikiu jest syfne, że jak tak można - a ciekawe ilu z nich zamawiało jakieś brązowe, pomarańczowe, kurwa czarne klefedrony i pisało o tym jak dobrze klepie
Tam to byl syf. Chociaż widziałem gorsze pierdolniki, ale na znacznie mniejszą skale, bo mówie o jakichś piwnicznych syntezach.
Chińczycy mieli piękne laboratoria i maszyny, owszem, i ich beta-ketony lata temu były pyszne, ale jeśli myślisz że fotki laboratorium które pokazuje ci jakiś chińczyk na swojej stronie internetowej swojej firmy (zawsze swoją drogą śmiesznie nazwanej, coś w stylu "Deng Xiaoping Chemical Intermediate and Precursor Supply Co. Ltd. ") są prawdziwe - muszę cię zasmucić, nie są. Przecież to jest dla ćpunów. Ten sprzęt nie jest czyszczony lub jest bardzo, bardzo rzadko.
Niektórzy pisza, że to laboratorium z filmikiu jest syfne, że jak tak można - a ciekawe ilu z nich zamawiało jakieś brązowe, pomarańczowe, kurwa czarne klefedrony i pisało o tym jak dobrze klepie
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
02.02.2024, 10:56
Papa czworeczko
Ja bym powiedział, że warunki produkcji bdb jak popatrzeć na niektóre chałupnicze produkcje
Ja bym powiedział, że warunki produkcji bdb jak popatrzeć na niektóre chałupnicze produkcje
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
02.02.2024, 16:16
@"Twilight Sparkle" większa ilość rdestu poprawiła by komfort gotowania 😎
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
07.02.2024, 02:55
Ludzie myślą że będzie tam pięknie na oglądali się Breaking Bad i innych takich filmów. Tutaj nie chodzi o sterylność tylko żeby zarobić szybko i najmniejszym kosztem, nikogo tu nie będzie interesowało BHP i inne rzeczy. Jedynie co się liczy żeby zarobić i pojechać na wakacje lub coś innego.