Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
20.01.2024, 23:14
(15.01.2024, 11:19)Lifeisbrutal napisał(a): 3cmc snow 😍 coś pięknego. Tak, tak wiem jak można klefem się zachwycać no ale można to nie jest zwykły klef tylko klef premium. Otwiera umysł na kilka frontów można bardzo wiele na nim robić zaczynając od czytania książek po układanie klocków lego 😂 wybierzcie sami co chcecie robić.
Przede wszystkim to nie jest klef
YOUR ATTORNEY
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
03.02.2024, 17:41
sprobowalem niedawno 4mmc i jest to szlachetny betaketon, cos cudownego, nigdy nie po wciagnieciu i odczekaniu 5 minut nie powiedzialem na glos na imprezie "ale mam pizde", a po 4mmc juz tak nogi z waty, niemoznosc wstania z krzesla, "noddowanie" przy stole z euforii cos pieknego
03.02.2024, 19:23
Zdecydowanie Dimetylotryptamina i Psylocybina. Królowe psychodelików które uświadczają w przekonaniu malutkiego człowieczka, że jest boską emanacją.
Ja tak naprawdę nie istnieję.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
06.02.2024, 16:28
Aaa obecnie dla mnie hexen analog
Polecam cherry ostatnio bardzo dobrze się spisał na imprezie pozdrawiam
Polecam cherry ostatnio bardzo dobrze się spisał na imprezie pozdrawiam