Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy grzyby psylocybinowe można palić?
07.02.2024, 23:10
Lifeisbrutal Fajnie ,że ktoś odgrzebał wątek to mogłem przeczytać że palenie grzybów jest bez sensu. Mam nadzieję ,że jaśniej.
08.02.2024, 14:28
Lifeisbrutal mam trochę książek w temacie. Jakbyś chciał rzucić okiem to pisz priv. Niestety większość literatury jest po angielsku ale coś po polsku też by się znalazło i mogę Ci pożyczyć jak chcesz poczytać.
25.02.2024, 19:03
Ja piertdole, palić grzybki tego to jeszcze nie grali. No ale zapol, podziel sie z nami doświadczeniami swoimi z tego zakresu jesli już sprawdzisz. Ale może ktoś tak robił? Nie wiem i nie mnie to oceniać i jakby co, nie naskakuję. Mimo wszystko łopatologicznie to reasumując, myślę że nie polecam, szczegolnie że do osiągnięcia efektu psychodelicznego po grzybkach trzeba zejść ich nawet parę g. Więc dużego tłoka trzebaby było spalić? A czy substancje nie zmienią się w coś innego i nie przestaną kopać? Trzeba sprawdzić
13.03.2024, 23:47
palonej psylocybiny raczej normalny czlowiek nie metabolizuje ale kto wie
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
14.03.2024, 18:15
kot_kreskowy cięzko się ni zgodzić, obadałem posty ww. użytkownika przechuj
no ale palił ktoś coś wie? czy chuj wie
no ale palił ktoś coś wie? czy chuj wie
17.03.2024, 01:16
Nie wiem, nie próbowałem ale po co je palić? Nie ma większej przyjemności niż ich zjedzenie.