Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
29.01.2024, 17:25
Kiedy konkurs? Kiedy go zorganizujecie Ja mogę szepnąć sponsorom kilka ciepłych słów, ale tym razem organizacją samego konkursu zajmą się inne osoby, które dostaną od nas odpowiednie błogosłowieństwo na start.
08.02.2024, 15:59
Konkurs powinien być niedługo. W tym miesiącu (prawie) na pewno. Jeszcze trzeba tylko pomyśleć nad paroma rzeczami w kwestii organizacji.
08.02.2024, 17:26
Jeśli chodzi o konkursy, to chyba będziemy musieli zacząć sprawdzać czy wszyscy użytkownicy, którzy dostają nagrody w konkursie za aktywność, wrzucają opinie, choćby dwa zdania na temat otrzymanej nagrody (taki jest wymóg admina i w przypadku olania sprawy jest miesięczny ban na nagrody)
Z tego co obecnie widzę, połowa, albo nawet 3/4 osób ma na to wywalone.
Z tego co obecnie widzę, połowa, albo nawet 3/4 osób ma na to wywalone.
15.02.2024, 17:56
Proponuję konkurs o nazwie RC(Rave Central), który miałby wyglądać w sposób taki, że uczestnicy mają stworzyć dzieło sztuki, które wywoła wrażenie "tripu", gdzie każdy będzie mógł stworzyć coś kreatywnego. Muzyka, obraz itp. oddające jak najbardziej stan bycia pod wpływem RC.
Osobiście nie mam takich zdolności więc nie brałbym udziału w tym konkursie, ale pooglądałbym z chęcią takie dzieła.
Spytajcie proszę Vendorów, może coś z tego będzie?
Osobiście nie mam takich zdolności więc nie brałbym udziału w tym konkursie, ale pooglądałbym z chęcią takie dzieła.
Spytajcie proszę Vendorów, może coś z tego będzie?
04.03.2024, 16:34
Konkurs na kawałek hip-hop'owy o haśle dopal.org, no i oczywiście o sklepach dla odważnych ja jestem za