Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Podbicie stanu 3CMC,MMC
07.02.2024, 12:51
Potwierdzam to co pisze Lifeisbrutal
i @"Twilight Sparkle" Gorąca kąpiel pobudza dlatego gdy mam okazję zawsze ciesze się chwilą uniesienia w wannie 😙
i @"Twilight Sparkle" Gorąca kąpiel pobudza dlatego gdy mam okazję zawsze ciesze się chwilą uniesienia w wannie 😙
07.02.2024, 14:39
martlin dobrze gada, sprawdzona, niezawodna metoda
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
07.02.2024, 17:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.02.2024, 17:52 przez kot_kreskowy.)
Najlepszym sposobem jest niezakładanie multikont i nie robienie z siebie prostytutki.
A jak myślisz, że te minusy robią na mnie jakieś wrażenie to jesteś kurwa śmieszny.
Śmieszny i żałosny😎
A jak myślisz, że te minusy robią na mnie jakieś wrażenie to jesteś kurwa śmieszny.
Śmieszny i żałosny😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.02.2024, 00:28
Gorąca kąpiel również u mnie działa przy amfetaminie, tu już mega czuć podbicie fazy... Kurwa aż kusi żeby pastę zamówić
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
08.02.2024, 14:22
W ogóle jak macie wannę to zajebistym pomysłem na podbicie kąpieli na podbicie pizdy jest dodanie szczodrze chlorku magnezu. Można go kupić w sklepach ze zdrową żywnością albo przez internet. Jak nie macie wanny to można chociaż w misce sobie stopy namoczyć w takim roztworze. Naprawdę zajebiście coś takiego relaksuje.
08.02.2024, 15:00
Ja pierdole xD
Ludzie ogarnijcie się. Nie bierze się gorących kąpieli jak się cpa. Zresztą zimnych też. Obciążacie dodatkowo organizm. Kiedyś Wam pompka odmówi posluszenstwa. Przed / po ćpaniu ok ale nie w trakcie. Wpiszcie sobie frazę "gorąca kąpiel a serce" w necie. Mi to mówił kardiolog kilka lat temu i jest to jedna z pierwszych informacji jakie lekarz przekazuje na wizytach w sprawie serca 😅
Ja lata temu podbijalem działanie praktycznie wszystkich substancji. Jednak wieksozsc sposobów skutkuje przekurewsko większym zjazdem
Kiedyś chciałem podbić działanie 4-fma jednym z nootropow. Skończyło się tak, że zasnąłem na kilka godzin. Po obudzeniu nie spałem ponad 30h. Myślenie było klarowne jak nigdy a stymulacja tak naturalna, że nikt się nie kapnal, że coś brałem. Tylko w dłuższej perspektywie to męczy.
Ludzie ogarnijcie się. Nie bierze się gorących kąpieli jak się cpa. Zresztą zimnych też. Obciążacie dodatkowo organizm. Kiedyś Wam pompka odmówi posluszenstwa. Przed / po ćpaniu ok ale nie w trakcie. Wpiszcie sobie frazę "gorąca kąpiel a serce" w necie. Mi to mówił kardiolog kilka lat temu i jest to jedna z pierwszych informacji jakie lekarz przekazuje na wizytach w sprawie serca 😅
Ja lata temu podbijalem działanie praktycznie wszystkich substancji. Jednak wieksozsc sposobów skutkuje przekurewsko większym zjazdem
Kiedyś chciałem podbić działanie 4-fma jednym z nootropow. Skończyło się tak, że zasnąłem na kilka godzin. Po obudzeniu nie spałem ponad 30h. Myślenie było klarowne jak nigdy a stymulacja tak naturalna, że nikt się nie kapnal, że coś brałem. Tylko w dłuższej perspektywie to męczy.
08.02.2024, 17:04
Nikt nie mówi o kąpieli w 2137°C tylko żeby się porządnie namoczyć i odświeżyć xDD no i włosy umyć bo jakoś źle różne rzeczy wchodzą jak jest się brudnym. Zbyt gorąca woda nawet dla trzeźwego i zdrowego człowieka źle działa.
BTW co to był za nootrop?
BTW co to był za nootrop?
08.02.2024, 17:05
Przecież tu piszecie o gorącej kąpieli 😅 więc się odniosłem do gorącej kąpieli 😉
08.02.2024, 18:25
Ale to Moniś pisze że ma być gorące. Ja polecam chlorek magnezu do wody żeby było relaksująco. Dla jasności: umyć się można w przyzwoitej temperaturze. No i jak ktoś wcześniej wspominał UMYĆ WŁOSY. Uczucie świeżości i czystości naprawdę robi robotę. Jak się wali bez wcześniejszego umycia się ketonowy smród potu daje się we znaki dużo bardziej.
08.02.2024, 18:31
@"Twilight Sparkle" ładneoczka to nie jest Monika xD to jest laska którą znam w realu xDD