Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Surowsze kary za multikonta.
09.02.2024, 18:55
@"Twilight Sparkle" święte słowa siostro 👏
Niestety, każdy by chciał żeby tych użytkowników przybywało a człowiek patrzy na nowo rejestrowanego użytkownika a tam już skreślenie 🙄
Niestety, każdy by chciał żeby tych użytkowników przybywało a człowiek patrzy na nowo rejestrowanego użytkownika a tam już skreślenie 🙄
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
09.02.2024, 19:09
SztywnyMisza Dlaczego? Bo jeśli chce się kogoś zbanować za multikonto, to najpierw wypadałoby mieć jakiś dowód potwierdzający korzystanie danego użytkownika z innych kont. Przypuszczenia, podejrzenia w takim przypadku nie wystarczą, co doskonale widać na przykładzie Twojego kolegi W4M4H, którego już kilka osób chciało banować, bo im się wydawało na podstawie punktów reputacji... W ten sposób to można połowę forum zbanować.
Posiedziałem trochę, poszukałem, poszperałem i znalazłem dowód na używanie multikont przez C84S...
...bo korzystać z Tora każdy może, ale trzeba robić to umiejętnie, jeśli chce się próbować oszukiwać w ten czy inny sposób.
Posiedziałem trochę, poszukałem, poszperałem i znalazłem dowód na używanie multikont przez C84S...
...bo korzystać z Tora każdy może, ale trzeba robić to umiejętnie, jeśli chce się próbować oszukiwać w ten czy inny sposób.
09.02.2024, 19:16
Tym bardziej doceniamy ciężką pracę ludzi którzy pilnują porządku na forum. Dziękujemy ❤️❤️❤️
09.02.2024, 20:14
Ja tylko powtorze to, co napisal Maniek . To, ze ja podejrzewam graniczac z pewnoscia, nie pozwala mi banowac bez posiadania twardego dowodu. To, ze dostane liste od Was, dopoki nie bedzie odzwierciedlenia po technicznej stronie, to ban nie bedzie uzasadniony. Tyle w temacie braku banow na 'pewne' multikonta.
Co do zlapania kogos na faktycznym multikoncie, zasadniczo nielogiczne jest banowanie glownego. Bo zasada jest posiadanie jednego konta zamiast wielu. Wiec jedno moze posiadac. Poza tym, ktos kto zaklada multikonta, zalozy kolejne. Nie wazne ile banow dostanie. Lepiej miec w zasiegu glowny profil i obserwowac co sie dzieje. Poza tym banowanie glownych profili jest zasadniczo bezcelowe. Bo jest uznaniowe, i a jest tu ktos, kto moze podejmowac decyzje odwracajace nalozone bany. Takie jego swiete prawo, a uzytkownicy doskonale wiedza co czul Kaminski i Wasik.
Zastanowmy sie jak skutecznie pietnowac uzytkownikow lamiacych zasady, ale wlasnie, zeby to bylo dotkliwe w ramach forum. A nie poza nim.
A co do podejrzanych multikont, byc moze dalo by sie je w jakis specjalny sposob oznaczac. Wtedy to w interesie takiego usera byloby udowodnienie, ze to nie multi. A nie w moim by go na tym samym ip zlapac. Moze w taka strone?
Co innego sprawa ponoszenia odpowiedzialnosci za lamanie tej zasady, jak sie kogos zlapie. Osobiscie uwazam, ze powinno sie wlasnie zostawic glowne konto, i zdejmowac reputacje, wprowadzac zakaz brania udzialu w konkursach, nagrodach, itp.
Co do zlapania kogos na faktycznym multikoncie, zasadniczo nielogiczne jest banowanie glownego. Bo zasada jest posiadanie jednego konta zamiast wielu. Wiec jedno moze posiadac. Poza tym, ktos kto zaklada multikonta, zalozy kolejne. Nie wazne ile banow dostanie. Lepiej miec w zasiegu glowny profil i obserwowac co sie dzieje. Poza tym banowanie glownych profili jest zasadniczo bezcelowe. Bo jest uznaniowe, i a jest tu ktos, kto moze podejmowac decyzje odwracajace nalozone bany. Takie jego swiete prawo, a uzytkownicy doskonale wiedza co czul Kaminski i Wasik.
Zastanowmy sie jak skutecznie pietnowac uzytkownikow lamiacych zasady, ale wlasnie, zeby to bylo dotkliwe w ramach forum. A nie poza nim.
A co do podejrzanych multikont, byc moze dalo by sie je w jakis specjalny sposob oznaczac. Wtedy to w interesie takiego usera byloby udowodnienie, ze to nie multi. A nie w moim by go na tym samym ip zlapac. Moze w taka strone?
Co innego sprawa ponoszenia odpowiedzialnosci za lamanie tej zasady, jak sie kogos zlapie. Osobiscie uwazam, ze powinno sie wlasnie zostawic glowne konto, i zdejmowac reputacje, wprowadzac zakaz brania udzialu w konkursach, nagrodach, itp.
YOUR ATTORNEY
LOBO wsumie racja jak sa tacy debile co mają milion multi kont na damski chuj
@"Twilight Sparkle" czytając tutaj co się dzieje zaczynam wsumie was rozumieć co się tutaj dzieje. Trochę szkoda że znajdują się takie osoby. Mam nadzieję że już nikt inny nie będzie mnie podejrzewać o takie rzeczy.
Dobrze że mam tutaj kolegę który mnie zna spoza forum i może potwierdzić bo nie wiem jak by to się skończyło
@"Twilight Sparkle" czytając tutaj co się dzieje zaczynam wsumie was rozumieć co się tutaj dzieje. Trochę szkoda że znajdują się takie osoby. Mam nadzieję że już nikt inny nie będzie mnie podejrzewać o takie rzeczy.
Dobrze że mam tutaj kolegę który mnie zna spoza forum i może potwierdzić bo nie wiem jak by to się skończyło
10.02.2024, 02:39
W4M4H z multikonciarstwem zmagamy sie juz kilkanascie miesiecy, w imieniu swoim i kolegow z forum przepraszam, bo to juz naprawde czlowieka wkurwia, jak wklada w forum czastke swojego serca i poswieca czas, zeby przekazac cokolwiek merytorycznemu innemu czlowiekowi, a przychodzi taki, co nastawia sobie X kont po to zeby zdobyc X gramow dopalacza w konkursie, obsadzi podium, potem zgarnia po 20g dopa na dwa tygodnie, plusuje swoje konta i/lub innych multikonciarzy z ktorymi jest w konszachcie i ma wyjebane jaja, potrafilismy nie raz i nie dwa siedziec w pare osob i analizowac kto jak pisze, jakie popelnia bledy i lapalismy multikonciarzy XD