Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka?
14.02.2024, 00:10
raz typowi ostro poschizowanemu po alficy dałem na nieświadomce roztwór bromazolamu w coli żeby się uspokoił bo za nic w świecie nie chciał sobie fazy zbijać xD
14.02.2024, 00:16
Dosypać komuś benzo na schizie to wybawienie go z horroru szczególnie alfowego. Gdybym był w takiej sytuacji całowałby tego kogoś po rękach. Wiem co pisze już nie raz alfa mnie pokarała a benzo brak.
25.02.2024, 18:49
ZmiataZplanszy Zależy z jakiego punktu widzenia, bo niektórzy kochają schizy może się wkurwił? ilu takich amatorów jest to śwait by nie zliczył. Tak samo znam osobiście go,ścia, który ma schizofrenię i specjalnie odstawia leki zaraz po wyjściu z psychuszki żeby "Znow ten stan poczuć". Furtka dla diabła
25.02.2024, 21:22
Ferdzio Kiepski też widziałam kiedyś takiego zawodnika co lubił "jak mu się pierdoli, jaka pizda auuuuu" xDDD chyba fajne rzeczy widział. A jak widział niefajne to Choroszcz xD
26.02.2024, 16:53
(25.02.2024, 21:22)Twilight Sparkle napisał(a): Ferdzio Kiepski też widziałam kiedyś takiego zawodnika co lubił "jak mu się pierdoli, jaka pizda auuuuu" xDDD chyba fajne rzeczy widział. A jak widział niefajne to Choroszcz xD
Trzeba pizdę ogarniać. Ja nie lubię schzów, bo jak są to nie wiadomo że to ona. Wtedy to wszystko realia.. Choroszcz przeżyłem X razy A Ty jak? jakieś wpadki z tym związane?
05.03.2024, 20:08
Zależy po czym schizy i zależy jakie schizy. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żeby ktoś mi czegoś dosypał no chyba że mówimy tutaj o paleniu "hehehuany" z nowo spotkanymi ludźmi którzy byli "zjarani" także jak ktoś mnie czymś takim poczęstował to kończyło się to na prawdę źle bo syntetyczne kannabinoidy palą te debile. Nawet o tym nie wiedzą.