Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
12.02.2024, 17:42
To co kot_kreskowy napisał, obecny sort jest bardzo dobry.
Chemik który to gotuję chyba dopracowuje formule i chybs jest na dobrym kursie.
Porównując do poprzednich sortow to obecny poza hexowym rushem i mocą której ciut ubyło, posiada cała resztę hexowego wjazdu.
Poprzednie też niby miały ale nigdy się nie zgrywało to razem a tutaj mamy cała game przy każdej aplikacji.
Jak nie przepadam za analogami, tak to jest pierwszy jaki mogę polecić i to z czystym sumieniem
Zmiana poprzedniej oceny na 8.5
Chemik który to gotuję chyba dopracowuje formule i chybs jest na dobrym kursie.
Porównując do poprzednich sortow to obecny poza hexowym rushem i mocą której ciut ubyło, posiada cała resztę hexowego wjazdu.
Poprzednie też niby miały ale nigdy się nie zgrywało to razem a tutaj mamy cała game przy każdej aplikacji.
Jak nie przepadam za analogami, tak to jest pierwszy jaki mogę polecić i to z czystym sumieniem
Zmiana poprzedniej oceny na 8.5
12.02.2024, 17:50
Tata wyczuł pismo nosem i poprosił o henia w nagrodzie😋
Nice.
Nice.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
12.02.2024, 21:22
Powiem wam, że wkręciłem się w ten analog, mało trzeba brać a dobra fazka jest, więc polecam w chuuj
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
12.02.2024, 21:29
(12.02.2024, 17:50)kot_kreskowy napisał(a): Tata wyczuł pismo nosem i poprosił o henia w nagrodzie😋
Nice.
A jakże 😎 ten jest naprawdę zacny, nie trzeba dużo jak ktoś wyżej pisał ale z kolei jak się małe dziubie to na 3 próbach gdzie właśnie skubalem maluchy to po 2.5-3h od przyjęcia potrafiło praktycznie do zera zejść.
19.02.2024, 21:48
dzwudziesty kompletnie nie agresywna, przyjemna i nie nachalna.
A co do euforii, jeżeli mamy na myśli nad wyraz dobry humor/samopoczucie to tak i jak pisałem wcześniej nie jest to symulacja z gatunku tępych a przynajmniej ja takiej nie miałem.
Bardzo dobre do prac biurowych a i po samym użytkowniku nie widać.
Według mnie bardzo łagodne ogólnie, nie sprawdzałem limitów bo przy 50mg było bardzo fajnie więc nie zwiększałem.
A co do euforii, jeżeli mamy na myśli nad wyraz dobry humor/samopoczucie to tak i jak pisałem wcześniej nie jest to symulacja z gatunku tępych a przynajmniej ja takiej nie miałem.
Bardzo dobre do prac biurowych a i po samym użytkowniku nie widać.
Według mnie bardzo łagodne ogólnie, nie sprawdzałem limitów bo przy 50mg było bardzo fajnie więc nie zwiększałem.
Ogolnie spoko, ale czy to dziala jak stary hex? Jakby opowiem potem, za mało testów. Jednak i tak mimo wszystko warte uwagi.
Edit: musze dotac, że niestety próbowano minimalnie (hex) po alko (0.5 soplica + 1 piwo).
Mimo wszystko niemal wszystko brałem po alko i zazwyczaj wtedy lepiej wchodzą dla mnie psychodeliki czy zioło, niwelując anxiety i ten lęk (po małej dawce alko, np. 4 pak).
W każdym razie dam znać co na trzeźwego o tym sądzę kiedys.
Edit: musze dotac, że niestety próbowano minimalnie (hex) po alko (0.5 soplica + 1 piwo).
Mimo wszystko niemal wszystko brałem po alko i zazwyczaj wtedy lepiej wchodzą dla mnie psychodeliki czy zioło, niwelując anxiety i ten lęk (po małej dawce alko, np. 4 pak).
W każdym razie dam znać co na trzeźwego o tym sądzę kiedys.