Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz po benzo?
27.02.2024, 22:45
Jak nie u nich, to nie wiem gdzie. Może jakiś duży sklep w nl zrestockował, popatrz po jakichś freshach, funcapsach itd.
27.02.2024, 22:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.02.2024, 22:52 przez PsychoDyso.)
Ok
Funcaps to miał , cieżko o to bezno a to flu eti jest inne po względąm działania szkoda że tego nie ma to było fajnie benzo a ban nie poleciał na to , fajne nassene eti , g... z apteki nie ma szans na to a mam tego sporo także tak pytam a szkoda że nie dostępnę
gr8 znasz ten sklep ostatni raz tam dostałem to benzo
Funcaps to miał , cieżko o to bezno a to flu eti jest inne po względąm działania szkoda że tego nie ma to było fajnie benzo a ban nie poleciał na to , fajne nassene eti , g... z apteki nie ma szans na to a mam tego sporo także tak pytam a szkoda że nie dostępnę
gr8 znasz ten sklep ostatni raz tam dostałem to benzo
27.02.2024, 23:30
kojarzę, ale to w ostatnim czasie jak widziałem co tam się dzieje, to tam sie zrobil śmietnik w chuj. nie zamknęli tego sklepu przypadkiem jakiś czas temu?
28.02.2024, 03:26
Gr8 nie działa dawno , wysyłałi bez wałków , jakiś scammer zrobił podobno stronkę a fun nie wysyła do PL nie wiem czy mają na stanie szukam właśnie innej sklepu na to
28.02.2024, 17:32
Gr8 to byl smietnik, podobnie jak te inne operacje należace do tych samych ludzi - typu smokeyschemsite, orangechems, bluechems itd.
ja u tego gr8 to się bałem zamawiać cokolwiek od kiedy zaczął dodawać do oferty kannabinoidy o jakichs bezsensownych nazwach wymyślonych i nowe benzo "zolam".
poszukalem sam troche, obawiam sie ze fluetizolamu nie dostaniesz w ogóle. może flubrotizolam?
ja u tego gr8 to się bałem zamawiać cokolwiek od kiedy zaczął dodawać do oferty kannabinoidy o jakichs bezsensownych nazwach wymyślonych i nowe benzo "zolam".
poszukalem sam troche, obawiam sie ze fluetizolamu nie dostaniesz w ogóle. może flubrotizolam?
20.04.2024, 16:39
offtop - poleci ktoś jakiegoś zaufanego V z dobrym benzo? widziałem że zapp nl ma spory wybór