Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"?
31.01.2024, 13:53
Żeby dostać receptę na leki ciężkiego kalibru to najlepiej być starą babą i marudzić xDDD
31.01.2024, 14:21
Mój znajomy lekarz mi przepisywał Nasen, ale z nich zrezygnowałem, bo bałem się, że się uzaleznię od nich i teraz mam trittico. Nie jadam ich jak cukierki, choć jak tylko czułem, że nie zasnę (ale nie przez RC) to brałem od razu, więc postanowiłem to zdecydowanie ograniczyć.
Lifeisbrutal alfy nie brałem i jakoś mnie nie kusi, boję się tego 😂
Lifeisbrutal alfy nie brałem i jakoś mnie nie kusi, boję się tego 😂
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
31.01.2024, 17:17
Lifeisbrutal ja lubię mieć dobrą fazkę, ale schiz unikam jak ognia, to nie dla mnie 😂
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
15.02.2024, 13:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.02.2024, 13:48 przez Ferdzio Kiepski.)
@"Twilight Sparkle" Ja też.. wolę psychozy, rozmowy z narzędziami, przenoszenie się w inne wymiary, wyprowadzki z domu i zasadzki na sąsiadów - paździochów. To jest dopiero piękne
Oczywiście żart. Nigdy sam do tego nie dążę, ale czasami tak to po prostu wychodzi
Oczywiście żart. Nigdy sam do tego nie dążę, ale czasami tak to po prostu wychodzi