Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ulubiona Kawa.
15.02.2024, 00:21
(13.02.2024, 16:42)kurvvisko napisał(a): Szczerze mówiąc, to nie wiem jaka jest moja ulubiona, ale wiem jaka jest najgorsza jaką piłem: kawa z Vifonu (tak, to od zupek chińskich). Myślałem, że rzygnę, takie okropieństwo.
Kurwa znowu CERN majstrował przy liniach czasowych. Kawa Vifon ja pierdole. Jak wrócić do oryginalnego wymiaru?
16.02.2024, 14:30
@"Twilight Sparkle" widziałem ją raz w życiu i wziąłem na spróbowanie, szybko skończyła w śmietniku
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
16.02.2024, 23:35
@"Twilight Sparkle" już nie pamiętam co dokładnie, bo to było ze 3 lata temu ale na pewno chodziło o smak, nigdy w życiu takiego ścierwa nie piłem. już sam zapach tej kawy wołał o pomstę do nieba, ale dalem jej szansę
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
17.02.2024, 12:27
Kawka to moje paliwo Ostatnio zamówiłem coś takie etiopskie co się nazywa Yirgacheffe czy tam podobnie, i..
Smak jest cudowny, przy zapachu to nozdrza nakurwiają brekdensa, jeszcze taka cala otoczka jak mielenie coś jak kruszenie kryształow. Mielę ja to tak żeby aromat wybychał z każdym jednym małym łyczkiem a później delicje w degustacji. Festiwal smaków i aromatów polecam każedmu Spróbować tylko uwaga bo uzależnia
Smak jest cudowny, przy zapachu to nozdrza nakurwiają brekdensa, jeszcze taka cala otoczka jak mielenie coś jak kruszenie kryształow. Mielę ja to tak żeby aromat wybychał z każdym jednym małym łyczkiem a później delicje w degustacji. Festiwal smaków i aromatów polecam każedmu Spróbować tylko uwaga bo uzależnia