Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Niemoralne rzeczy które zrobiłeś nietrzeźwy albo na głodzie.
26.02.2024, 08:30
(09.02.2024, 16:29)Twilight Sparkle napisał(a): wwojtuss było zaprosić obie dziewczyny na korepetycje z geometrii ;333
Trójkąt nie może mieć dwóch kątów rozwartych.
A co do tematu to zbieranie resztek maczanki z dywanu, opalanie fifek po kilka razy, skrobanie i palenie smoły, najdziwniejsze było znajdowanie zielonych listków maczanki pod dywanem. Nie wiem jakim cudem tam się znalazły, ale zbieranie śmieci z dywanu i palenie tego było upokarzające... było warto i nie żałuję bo zjarałem się jak świnia ten kolejny raz. No i raczej wybierało się pod lupą coś co wygląda jak listek maczanki a nie śmieci z kłakami.
26.02.2024, 11:31
Ahh i to szczęście gdy się znajdzie nawet duży kryształek z którego wyjdzie nawet kreska 200mg to dopiero jest 😍
26.02.2024, 11:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.02.2024, 12:33 przez ZmiataZplanszy.)
26.02.2024, 16:52
ZmiataZplanszy Dokładnie.. n a szczęście już tego nie mam bo zawsze towaru mam dość i nie pamiętam kiedy nie miałem ale się szukało: to się wciągło jakiś kurz, to jakiś kamyk, to okruszki z jedzenia
26.02.2024, 19:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.02.2024, 19:22 przez dzwudziesty.)
Też tak miałem jak zarlem opór i szukanie kryształów na czworaka pod łóżkiem za komoda, dywanik, trzepanie łóżek etc.
A potem od zbierania drobinek takie opuszki palcow przyjarane i piekły jak skurwysyn, też tak mieliście? XDD
niemoralne to zdecydowanie teraz po 4mmc charcze jak wariat, aż dostałem od mojej Lilki po łbie
A potem od zbierania drobinek takie opuszki palcow przyjarane i piekły jak skurwysyn, też tak mieliście? XDD
niemoralne to zdecydowanie teraz po 4mmc charcze jak wariat, aż dostałem od mojej Lilki po łbie
26.02.2024, 20:07
dzwudziesty Ja to jedynie z kłakami ewentualnie resztkami karmy mam przyjemność czasem wciągnąć choć bardzo rzadko bo naprawdę uważam przy kotach żeby nic nie spadło co mogłoby im zaszkodzić.
26.02.2024, 20:14
Też Cię piekły tak palce jak szukałeś drobinek? XD
DOBRE JAJA też kiedyś było jak złapałem bucha z podłogi a tam niezliczona ilość przeróżnych ketonów i trochę trawy XD jeszcze wiedziałem, że tam keton jakiś jest więc grzałek powoli. Nie sądziłem tylko, że się tak pokarm.
Stare slabe czasy..
DOBRE JAJA też kiedyś było jak złapałem bucha z podłogi a tam niezliczona ilość przeróżnych ketonów i trochę trawy XD jeszcze wiedziałem, że tam keton jakiś jest więc grzałek powoli. Nie sądziłem tylko, że się tak pokarm.
Stare slabe czasy..