Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3f-pihp
03.03.2024, 13:53
Dostałem propozycję od jednego sklepu zamiennika za alfe-pihp tzn 3f-pihp. Jak bardzo ten odczynnik różni sie od alfy-pihp? Działanie i smak vapo?
03.03.2024, 14:18
Ogólnie rzecz biorąc, to na pewno słabsze. W Holandii banują a-PiHP więc sklepy postockowały 4F-PiHP, i ogólnie ludzie się zawiedli. Z 3F-PiHP zapewne jest bardzo podobnie. Ale te zamienniki nie polatają długo, tam przygotowują ustawe która zabroni wszystkich beta-ketonów, amfetamin itd.
Maniek przenieś temat do stymulantów
Maniek przenieś temat do stymulantów
03.03.2024, 18:46
kodow no przecież o tym napisałem.
Znajdź sobie w dziale prawo itd. temat o holandii tam masz opisany dokładniej ten projekt ustawy
(03.03.2024, 14:18)horsii napisał(a): Ale te zamienniki nie polatają długo, tam przygotowują ustawe która zabroni wszystkich beta-ketonów, amfetamin itd.
Znajdź sobie w dziale prawo itd. temat o holandii tam masz opisany dokładniej ten projekt ustawy
horsii to może u ciebie to przeczytałem właśnie xD Często jak coś mi się obije o uszy to zapamiętam, ale nie pamietam skąd to wiem.
@edit - aa że w tym poście faktycznie o tym wspomniałeś xD troche mi się ekran rozmywa
@edit - aa że w tym poście faktycznie o tym wspomniałeś xD troche mi się ekran rozmywa
Wydaje mi się, jakbym żył w azylu szaleństwa który sam stworzyłem
26.07.2024, 00:54
Ponoc bardzo podobne do apihp.. sam moze napisze recke jak dostane sample od vendora.
21.08.2024, 17:59
Najważniejsze w przypadku pihp to smak vapo jak on ma się do prawilnej a-pihp ? Ktoś próbował ?