Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Punkty reputacji i nadużycia
27.05.2022, 14:51
Nie wierzę.
Osobiście z M100 nawet słowa nie zamieniłem, raz chyba oznaczyłem na czacie nawet nie odpisał a Yalaska znam tyle co na czacie i z wysłania Mu linka do koparki krypto. (:
Czyżby kogoś bolało, że ktoś go wygryzie z podium?
Owszem dałem dziś kilka lajków ale nie ma to znaczenia za bardzo kto dał dany komentarz.
Dlatego z całym szacunkiem ale zaszła pomyłka. Przynajmniej jeśli chodzi o moją osobę.
Haters gonna hate (:
Osobiście z M100 nawet słowa nie zamieniłem, raz chyba oznaczyłem na czacie nawet nie odpisał a Yalaska znam tyle co na czacie i z wysłania Mu linka do koparki krypto. (:
Czyżby kogoś bolało, że ktoś go wygryzie z podium?
Owszem dałem dziś kilka lajków ale nie ma to znaczenia za bardzo kto dał dany komentarz.
Dlatego z całym szacunkiem ale zaszła pomyłka. Przynajmniej jeśli chodzi o moją osobę.
Haters gonna hate (:
27.05.2022, 15:04
Dobrze że posty z powitalni się nie będą liczyć a co do reputacji to się nie wypowiem
27.05.2022, 15:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.05.2022, 15:49 przez Alkopoligamia.)
Pełne poparcie dla administracji. Zrobiło się to męczące. Nic nie wnoszące komentarze oraz podbijanie postów. Rok temu zaczęła się moja przygoda na forach.Szukałam informacji znajdowałam temat i dostawałam tam odpowiedź bez potrzeby przewijania bezsensownych komentarzy. Sama tez zwracałam większą uwagę na posty , które miały większą ilość "plusów" bo były wartościowe a nie dane bo "MOGE DAĆ KOMU CHCE I ZA CO CHCE". Moja wiedza o RC jest dosyć skromna , więc udzielam się tylko tam gdzie mam coś wartościowego do wniesienia a gdzie indziej siedzę cicho by nie zaśmiecać
Robię kwa kwa jak kaczka
27.05.2022, 17:50
Ja tam się nie wpierdalam w żadne aferki koperkowe już, bo później nie chce kłuci się z kimś. Wolę żyć w zgodzie z każdym, a jak nie to chociaż go tolerować. A co do tego by nie dodawało postów z powitalni popieram. I pozdrawiam wszystkich miłego wieczoru. pokój bracia i siostry !
27.05.2022, 18:13
Uff emocje opadły jak liście z drzewa.
@"M100" tu akurat Tobie przyznam "niekolesioski" punkt za ten fragment o patologii, szufladkowaniu ludzi itd.
To, że ktoś nie wie ile czasu półtrwania ma benzo coś tam nie znaczy, że dwóch ekspertów w tej dziedzinie powinno z niego kpić czy tam drwić (:
Jak ma panować tutaj normalną atmosfera jak np na czacie leje się hejt i kwas bo ktoś dostał nagrodę albo lajka.
Sam osobiście gdybym wszedł na jakiekolwiek forum a tam kije w dupach albo taka patola, że jeden drugiemu od "śmieci" wrzuca to chyba bym poczuł się zniesmaczony.
Chyba nikt z Nas nie lubi przebywać tam gdzie jest nieprzyjemnie.
Bardzo nieładnie.
Ktoś mądry kiedyś powiedział.
Chamstwo świadczy nie rzadko nie o osobie która go doświadcza a o chamie. (:
Pozdrawiam normalnych Ludzi
@"M100" tu akurat Tobie przyznam "niekolesioski" punkt za ten fragment o patologii, szufladkowaniu ludzi itd.
To, że ktoś nie wie ile czasu półtrwania ma benzo coś tam nie znaczy, że dwóch ekspertów w tej dziedzinie powinno z niego kpić czy tam drwić (:
Jak ma panować tutaj normalną atmosfera jak np na czacie leje się hejt i kwas bo ktoś dostał nagrodę albo lajka.
Sam osobiście gdybym wszedł na jakiekolwiek forum a tam kije w dupach albo taka patola, że jeden drugiemu od "śmieci" wrzuca to chyba bym poczuł się zniesmaczony.
Chyba nikt z Nas nie lubi przebywać tam gdzie jest nieprzyjemnie.
Bardzo nieładnie.
Ktoś mądry kiedyś powiedział.
Chamstwo świadczy nie rzadko nie o osobie która go doświadcza a o chamie. (:
Pozdrawiam normalnych Ludzi
28.05.2022, 08:32
Nie wiedzialem, ze bedzie z tego takie halo, rzucilem Yalaskowi 6 plusikow, a niech chlopak ma!