Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Methadone
26.05.2022, 22:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.05.2022, 22:55 przez SztywnyMisza.)
Metadon to opioidowy lek przeciwbólowy, oddziałujący na receptor opioidowy. Działanie na ośrodkowy układ nerwowy polega głównie na silnym efekcie przeciwbólowym i uspokajającym. Morfina hamuje również czynność ośrodków oddechowego i kaszlowego w rdzeniu przedłużonym
Testował ktoś ja mam syropu dużo oczywiście stężenie 5mg/1ml wczoraj przesadziłem wypiłem 50ml wygrzalo mnie jak chuj rzygalem jak Kot nie spałem całą noc i zwala jak po fecie albo gorzej ale pizda dobra w chuj
Testował ktoś ja mam syropu dużo oczywiście stężenie 5mg/1ml wczoraj przesadziłem wypiłem 50ml wygrzalo mnie jak chuj rzygalem jak Kot nie spałem całą noc i zwala jak po fecie albo gorzej ale pizda dobra w chuj
27.05.2022, 15:23
(26.05.2022, 22:43)SztywnyMisza napisał(a): Metadon to opioidowy lek przeciwbólowy, oddziałujący na receptor opioidowy. Działanie na ośrodkowy układ nerwowy polega głównie na silnym efekcie przeciwbólowym i uspokajającym. Morfina hamuje również czynność ośrodków oddechowego i kaszlowego w rdzeniu przedłużonymDobre na zwał?
28.05.2022, 12:49
brałes heroine ze bierzesz metadon tera ?
czy bierzesz to i to i nie zalezy ci na wyjsciu z tego ?
czy bierzesz to i to i nie zalezy ci na wyjsciu z tego ?
pozdrowionka