Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakich chorób i ogólnie problemów ze zdrowiem nabawiliście się od rc?
07.03.2024, 02:39
@"Twilight Sparkle"
No więc tak miejąć szesnaście lat zacząłem brać amfetaminę ziomek przyniósł piątkę do szkoły i poszliśmy na pierwszego snif ado kibla wygrzało zajebieście dał mi sztukę futru i powiedział mi, żebym uważał na siebie oczywiście jako świeżak nie wiedziałem, co jest pięć z tematem wiec zjadłem tego dnia jeszcze dwa węgorze wróciłem do domu nie przespałem nocy patrzyłem się w sufit, wyczekując na spadającą gwiazdę xd nocka minęła poszedłem zmięty do szkoły niestety nic nie jadłem, bo nie miałem apetytu w skole zjadłem jeszcze zero cztery tego tematu i się zaczęło zyszedłem bocznym wejćiem ze SQL udałem się do domu serce to mi kołatało, że ja pierdolę ręce się trzęsły, a włosy stały nawet na jajch panika razy kilo w drzach do domu tata pyta się, czy wszystko jest okej ja, że nie i przyjechała karetka tak spędziłem siedem dni w szpitalu w dużym mieście po tej przygodnie rzuciłem wszystkie używki na rok i przeszło zioło i chodzenie uratowało mi pikawę i tak się potem rozkęciłem alko i dupy ze sklepów stacjonarch dodam, że to było moje pierwsze spotkanie z amfetaminą cieszę się, że tak się to skończyło szkoda, że tylko na sylwka nic nie piłem był żal w serduszku, ale dziesięć lat minęło, a ja mam pakiet doświadczeń uważajecie i słuchajcie się rad kolegów oraz innych trzecich osób momim zdanie powinny być lekcje o edukacji narkotykowej, żeby nikomu się nie stała krzywda, ale w tym systemie to raczej można sobie tylko pomarzyć o tym.
No więc tak miejąć szesnaście lat zacząłem brać amfetaminę ziomek przyniósł piątkę do szkoły i poszliśmy na pierwszego snif ado kibla wygrzało zajebieście dał mi sztukę futru i powiedział mi, żebym uważał na siebie oczywiście jako świeżak nie wiedziałem, co jest pięć z tematem wiec zjadłem tego dnia jeszcze dwa węgorze wróciłem do domu nie przespałem nocy patrzyłem się w sufit, wyczekując na spadającą gwiazdę xd nocka minęła poszedłem zmięty do szkoły niestety nic nie jadłem, bo nie miałem apetytu w skole zjadłem jeszcze zero cztery tego tematu i się zaczęło zyszedłem bocznym wejćiem ze SQL udałem się do domu serce to mi kołatało, że ja pierdolę ręce się trzęsły, a włosy stały nawet na jajch panika razy kilo w drzach do domu tata pyta się, czy wszystko jest okej ja, że nie i przyjechała karetka tak spędziłem siedem dni w szpitalu w dużym mieście po tej przygodnie rzuciłem wszystkie używki na rok i przeszło zioło i chodzenie uratowało mi pikawę i tak się potem rozkęciłem alko i dupy ze sklepów stacjonarch dodam, że to było moje pierwsze spotkanie z amfetaminą cieszę się, że tak się to skończyło szkoda, że tylko na sylwka nic nie piłem był żal w serduszku, ale dziesięć lat minęło, a ja mam pakiet doświadczeń uważajecie i słuchajcie się rad kolegów oraz innych trzecich osób momim zdanie powinny być lekcje o edukacji narkotykowej, żeby nikomu się nie stała krzywda, ale w tym systemie to raczej można sobie tylko pomarzyć o tym.
07.03.2024, 21:08
Rozkurwiłem sobie nieźle wątrobę. No ale tak to jest jak sie codziennie przez tygodnie przyjmowalo doboowo 4-5krotnosc średniej dawki smiertelnej wodzianu choralu. W jednym badaniu ktos tam spadl z rowera po 8g,u mnie pach 20-30. Dumny z siebie nie jestem.
07.03.2024, 22:19
Nerka coś czasami mnie bolała ale na szczęście przeszlo po kuracji fitolizyną.
Co ciekawe bolała tylko po chlorach.
Co ciekawe bolała tylko po chlorach.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
09.03.2024, 09:35
@"Twilight Sparkle"
No bada, bada...
Bada metamfetaminę, bada pvp, bada kanna syntetyczne
Badań nie ma końca, terapia trwa...
Kurwa, brałem prysznic i znalazłem coś czego znaleźć na pewno nie chciałem.
Czy hemoroid może sie pojawić po zbyt częstym stosowaniu rcków per rectum?
No bada, bada...
Bada metamfetaminę, bada pvp, bada kanna syntetyczne
Badań nie ma końca, terapia trwa...
Kurwa, brałem prysznic i znalazłem coś czego znaleźć na pewno nie chciałem.
Czy hemoroid może sie pojawić po zbyt częstym stosowaniu rcków per rectum?
NIE dla OPIO !!!
10.03.2024, 01:50
Może panie kocie, kasztanów trza nazbierać. Nie takich z dupy tylko z drzewa takiego kasztanowego.
PS współczuję ;___;
PS współczuję ;___;
10.03.2024, 02:03
@"Twilight Sparkle"
I co z tymi kasztanami?
Ludziki nam robić czy kulki analne?
I co z tymi kasztanami?
Ludziki nam robić czy kulki analne?
NIE dla OPIO !!!
10.03.2024, 07:46
kot_kreskowy a jak wygodniej będzie panu zaaplikować panie kocie. Z ludzikami może być ciężko. Zazwyczaj z kasztanów robi się wyciąg albo moczy się dupę w naparze (nasiadówka). Można też zrobić maść jak jest się ambitnym zielarzem xDD Ewentualnie kupić gotową żaden wstyd.
10.03.2024, 07:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.03.2024, 07:57 przez Lifeisbrutal.)
kot_kreskowy Wydaje mi się, że może być od per rectum choć znawcą nie jestem no, ale skoro nos może się rojebać typu chrząstka ukruszyć czy tam złamać ( znam taki przypadek) to równie dobrze z pobytem mogło się coś odjebać. Na pewno maść i to jak najszybciej żeby nie było gorzej z takimi rzeczami nie ma żartów.
10.03.2024, 07:58
Lifeisbrutal komu się ukruszyła chrząstka w dupie i jak? Chcę poznać historię tego wydarzenia xD