Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przygody Lajfika z Mają
10.03.2024, 09:49
Sic!
Do tej pory myślałem że to ja latam grubo ale Ty to chyba nigdy nie trzeźwiejesz.
No nie kurde wszystko na raz.
To, ze nie ogarniesz leków to może akurat i lepiej. Ty już od dawna nie traktujesz tego jak leki tylko po prostu temat.
Od tego wszystkiego jesteś właśnie taki rozchwiany wewnętrznie.
Daj tej głowie trochę odpocząć bo się wykonczysz.
Do tej pory myślałem że to ja latam grubo ale Ty to chyba nigdy nie trzeźwiejesz.
No nie kurde wszystko na raz.
To, ze nie ogarniesz leków to może akurat i lepiej. Ty już od dawna nie traktujesz tego jak leki tylko po prostu temat.
Od tego wszystkiego jesteś właśnie taki rozchwiany wewnętrznie.
Daj tej głowie trochę odpocząć bo się wykonczysz.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
10.03.2024, 10:09
kot_kreskowy No właśnie trzezwieje. Dlatego pytam ile muszę mieć przerwy od ćpania czegokolwiek przed przyjęciem kolejnej porcji grzybów
13.03.2024, 10:36
Lifeisbrutal No niesamowita podróż, a każda kolejna.. drzwi stoją otworem przed Tobą,
każdy trip grzybowy jest cudny, nie coś jak LSD które też ma w sobie magię, jednak tutaj w każdym tripie nowa przygoda która daje nowe całkowicie spojrzenie na rzeczywistość
każdy trip grzybowy jest cudny, nie coś jak LSD które też ma w sobie magię, jednak tutaj w każdym tripie nowa przygoda która daje nowe całkowicie spojrzenie na rzeczywistość
16.03.2024, 22:13
zna ktos jakis sposob jak wyliczyc ile magicznego skladnika jest w tych grzybach? chodzi mi o wyliczenie dawki
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW