Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
15.02.2024, 12:36
Nigdy więcej żadnych opio, prócz tramadolu. Przeżyłem piekło taplając się w helu przez kilka lat
10.03.2024, 10:23
Bałem się hexa tego od Pabla ale okazał się dobry teraz nie boję się żadnego stima
10.03.2024, 20:00
no kot w worku tak naprawde , poki ktos tego nie wysle do EnergyControl to chvj wie czy to jaki heksylon czy chuj wie co , ja tam zawszze wole wiedziec co biore
11.03.2024, 00:33
qazplm1233 Równie dobrze możesz wysłać to ty do labo i sprawdzić co to dokładnie jest jak tak cię to interesuje. A jeśli nie jesteś pewny co bierzesz lub masz jakieś obawy to zwyczajnie tego nie bierz proste.
11.03.2024, 01:14
(10.03.2024, 10:23)Supernova napisał(a): Bałem się hexa tego od Pabla ale okazał się dobry teraz nie boję się żadnego stima
Mozesz rowniez, zainwestować, w testy proteskita. Pelny pakiet - odczynniki i testy TLC...Wiadomo, ze nei jest to tak rzetelne i jakosciowe, jal laboratoria, ale robi robote. Dowiesz sie coz to za substancja, oraz czystosc jej i czy sa dodatki zanieczyszczen...pozyteczna rzecz...
11.03.2024, 08:24
(10.03.2024, 10:23)Supernova napisał(a): Bałem się hexa tego od Pabla ale okazał się dobry teraz nie boję się żadnego stima
Supernova - "Nie boję sie żadnego stima"
Tymczasem stimy...😎
Wjeżdżają mega schizy po apihp...
Supernova - mamo, mamo, boję się
zabierz ich stąd proszę, oni na mnie patrzą 😰
Wjeżdża paranoja po eutylonie i w dodatku leżysz gdzieś w krzakach zarzygany własną krwią...
Supernova - ratunku! Pomóżcie mi blagam, nie mogę wstać,jest mi bardzo zimno i mam coś na sobie 😰 to chyba moja krew... zabierzcie mnie stąd, błagam...maaaaamooo
MdPHP i oddział AT za drzwiami...
Supernova - zabarykadować kurwa szybko!
(śmiech szaleńca) Agahahahaga, nie wejdziecie skurwiele! Juz niosę kanapę i lodówkę ahahahaha
Tymczasem za drzwiami
I najlepsze na koniec.
Wrzuciłeś 30mg Efylonu...
A to i tak tylko część z szerokiego wachlarza stymulantów
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
11.03.2024, 09:09
Z perspektywy czasu mogę śmiało stwierdzić że w sumie nie ma takiej substancji a jedynie nie nadszedł jej moment.