Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dokąd chciałbyś wyjechać na swoje wymarzone wakacje? - 13/03
Na Kubie bylem i widzialem samochody 50' lata stajla, klasa 😎
...a z destynacji...to planuje trekking na 5tys mnpm, wokół Lothse i Mount Everest...
I Kostaryka, gdzie jest najwiecej gatunkow zwierzat i roslin i grzybow;-), w jednym miejscu;-)
Edt. Demilich ..a byles w Kudowie-Zdroj, w kaplicy czaszek?
...a z destynacji...to planuje trekking na 5tys mnpm, wokół Lothse i Mount Everest...
I Kostaryka, gdzie jest najwiecej gatunkow zwierzat i roslin i grzybow;-), w jednym miejscu;-)
Edt. Demilich ..a byles w Kudowie-Zdroj, w kaplicy czaszek?
13.03.2024, 20:04
Ja lubię dość nietypowe kierunki i tam bym się udał: Grenlandia, Antarktyda ( nienawidzę zimna 😂), Korea Północna, Bahrajn...
A z takich w miarę typowych to Islandia, oj ale mi się marzy zobaczenie jej wzdłuż i wszerz.
A z takich w miarę typowych to Islandia, oj ale mi się marzy zobaczenie jej wzdłuż i wszerz.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Tam gdzie legalne są wszytkie używki, kobiety chodzą topless albo i lepiej a widoki takie z Zanzibaru, szukam szukam i jak jedno jest to drugiego nie ma, co za szit. Chcę wszystko razem nie osobno, ktoś coś ?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !