Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ch**ce***um.n*
17.03.2024, 13:00
No kto by się spodziewał! Naprawdę?
Kurwa ludzie, tyle było pisane żeby nie brać nic od tego policyjnego forum DUPEK i tej policyjnej kurwy sergiusza......
Cały czas w kurwę ludzi tutaj napierdala na te sklepy a ludzie dalej tam kupują Wasza strata... \
NIE WSPIERAĆ KURESTWA PANIE I PANOWIE!!!!!!
Kurwa ludzie, tyle było pisane żeby nie brać nic od tego policyjnego forum DUPEK i tej policyjnej kurwy sergiusza......
Cały czas w kurwę ludzi tutaj napierdala na te sklepy a ludzie dalej tam kupują Wasza strata... \
NIE WSPIERAĆ KURESTWA PANIE I PANOWIE!!!!!!
16.04.2024, 09:50
To nie jego jedyny sklep na niebieskim forum!
Tam pieknie jest wszystko ustawione.
S to kurwisko jakich mało
Tam pieknie jest wszystko ustawione.
S to kurwisko jakich mało
17.05.2024, 10:10
Witajcie kochani. Wracam z updatem ale nie wiem czy się opłaca bo nic nie doszło od października 2023 a mamy już maj. Tak wiem ale będę informował kochani!
Miłego ! Żyjmy z świadomością !
Miłego ! Żyjmy z świadomością !
18.05.2024, 15:02
Kupowałem kiedyś od nich 4MMC i 3CMC, wszystko przyszło i jakiś sampelek nawet dodali. Potem odkryłem to forum i ci V są lepsi i dbają bardziej o BHP. Drogo u nich w porównianiu do innych, jakby to złotem było sypane.
19.05.2024, 08:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.05.2024, 08:19 przez dzwudziesty.)
Przecież wiadomo że kurwiska się nie rozlicza, a jedyne co możesz tam dostać to perma 🙄