Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycja konkursu!
Witam chciałbym zapodać pomysł na konkurs na najlepszy rym o Dopal.net
Dla zachęty wstawię swój poranny rym hehe. Cover.
DOPAL.NET czujesz go, na plecach jego oddech. Ja mówię tobie ziom naprawdę tu jest dobrze, tu są nasze korzenie blok i światła. To miejsce jest dla mnie jak druga matka!. Mam tu wszystko wiesz i jeszcze troche i nie pytaj mnie kurwa kto tu biega z prochem. Czy mam bibułki lub zalatwie pół sztuki , bo jak chcesz to zalatwisz, a jak nie to jestes glupi. nie czuje a rymuje haha
Dla zachęty wstawię swój poranny rym hehe. Cover.
DOPAL.NET czujesz go, na plecach jego oddech. Ja mówię tobie ziom naprawdę tu jest dobrze, tu są nasze korzenie blok i światła. To miejsce jest dla mnie jak druga matka!. Mam tu wszystko wiesz i jeszcze troche i nie pytaj mnie kurwa kto tu biega z prochem. Czy mam bibułki lub zalatwie pół sztuki , bo jak chcesz to zalatwisz, a jak nie to jestes glupi. nie czuje a rymuje haha
09.05.2022, 09:56
To może każdy kto brał by udział w konkursie napisze swoje 16 wersów o dopal ewentualnie o temacie jaki jest poruszany na tym forum
09.05.2022, 15:46
Albo zrobić pary i zwycięzca przechodzi dalej aż zostanie wyłoniony król Hip-Hopu! ( kto nim jest ?)
Robię kwa kwa jak kaczka
10.05.2022, 10:59
Alkopoligamia ja chcę z Tobą do pary
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
12.05.2022, 18:04
Nie mówicie mi o rymowaniu
Kiedyś się bawiłem trochę nagrałem coś tam na YT mojego jest ale najgorzej na stimach pisać bo mam manię wielokrotnych rymów i czasami na jednym wersie pół nocy siedzę żeby każda sylaba się rymowała.
Może najpierw koszulki niech wyjdą?
Kiedyś się bawiłem trochę nagrałem coś tam na YT mojego jest ale najgorzej na stimach pisać bo mam manię wielokrotnych rymów i czasami na jednym wersie pół nocy siedzę żeby każda sylaba się rymowała.
Może najpierw koszulki niech wyjdą?
12.05.2022, 18:39
@"cleankajabuza" to jest propozycja mordo , nie konkurs heh , najlepsze koszulki to konkurs już
27.05.2022, 19:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.05.2022, 19:52 przez kot_kreskowy.)
(09.05.2022, 15:46)Alkopoligamia napisał(a): Albo zrobić pary i zwycięzca przechodzi dalej aż zostanie wyłoniony król Hip-Hopu! ( kto nim jest ?)
Kto nim jest?
Choć nie trawię większości jego twórczości, to imponuje mi swoją postawą i propagowaniem życia w trzeźwości ,za co wielki szacun dla niego
Przeszedł na "jasną stronę mocy" płytą NA LEGALU
Edit,
Szyderca bardzo fajny pomysł swoją drogą