Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolekcja ZmiataZplanszy
09.03.2024, 10:48
ZmiataZplanszy Patrzę i już chciałem pytać skąd ty masz tak ciemne w kurwe cmc ale po chwili zajarzyłem, że to nos psa a obok leżą krysztaly. XD
20.04.2024, 02:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.04.2024, 02:56 przez Lifeisbrutal.)
ZmiataZplanszy Dali zamawiaj kete i a-pvp od duch zajebiesz mixa w odpowiednim dawkowaniu jednego i drugiego. I wtedy opiszesz jak wrażenia. Co ty na to? Ja myślę, że pomysł genialny. Ty młody chłop jesteś, zdrowy bez schiz to taki mały wynalazek ekspertyz można na tobie przeprowadzić. Przykro mi niestety JA dla takich mocnych softów nie mogę się przysiadać ze względu na swoje dobro psychiczne. Ale jak się znajdzie okazja też też przetestuję jakiegoś mixa dla ciebie. xD TYLKO BĄDŹ WYROZUMIAŁY DLA LAJFIKA. 😃
Przy okazji dobry uczynek zrobisz bo mi się nie opłaca zamawiać alfy 10g czy od ilu tam jest próg. Ja to pewnie większość na schizie bym wyjebał. No i wyślesz mi od siebie tam sampla z 2g alfy nawet i nie gram starczy na całą noc. Ja tylko klony ogarnę aby były w pogotowiu. xD też ci napisze jak wrażenia. Idziesz na taki dill?
Przy okazji dobry uczynek zrobisz bo mi się nie opłaca zamawiać alfy 10g czy od ilu tam jest próg. Ja to pewnie większość na schizie bym wyjebał. No i wyślesz mi od siebie tam sampla z 2g alfy nawet i nie gram starczy na całą noc. Ja tylko klony ogarnę aby były w pogotowiu. xD też ci napisze jak wrażenia. Idziesz na taki dill?
10.05.2024, 19:07
(20.04.2024, 02:50)Lifeisbrutal napisał(a): ZmiataZplanszy Dali zamawiaj kete i a-pvp od duch zajebiesz mixa w odpowiednim dawkowaniu jednego i drugiego. I wtedy opiszesz jak wrażenia. Co ty na to? Ja myślę, że pomysł genialny. Ty młody chłop jesteś, zdrowy bez schiz to taki mały wynalazek ekspertyz można na tobie przeprowadzić. Przykro mi niestety JA dla takich mocnych softów nie mogę się przysiadać ze względu na swoje dobro psychiczne. Ale jak się znajdzie okazja też też przetestuję jakiegoś mixa dla ciebie. xD TYLKO BĄDŹ WYROZUMIAŁY DLA LAJFIKA. 😃Prześlij mi odczyniki 🙂 robię testa tylko rodzinkę na wczasy jeszcze muszę odelegować .Ja już takie schizy miałem po alfie że chyba nic mnie już nie zaskoczy choć ta mieszanka któż to wie