Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
25.03.2024, 15:55
@"LooL99X" super, świetnie 😆 będziemy się tatuować za dychę towaru! Poza tym to nie byłoby Twoje dzieło tylko tatuażysty
Coś związanego z Wielkanocą ale to już poprzednicy pisali
Coś związanego z Wielkanocą ale to już poprzednicy pisali
25.03.2024, 16:17
Ja mogę zatańczyć w jakimś konkursie. Nie wiem czy zrobię to najlepiej, ale na pewno się wczuję w muzykę i tekst, zrobię show, będzie fajnie.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
25.03.2024, 16:26
Benito wolę tańczyć sam i się wczuwać w muzykę, jak idę z kimś na densy i ta osoba usilnie próbuje ze mną tańczyć (mimo że ja zawsze sobie tańczę gdzieś obok tej osoby, bo mam swój rytm xd) to mi się odechciewa 😂
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
09.04.2024, 18:03
tak tanczmy, i wrzucmy to na tiktaka, potem bedziemy najlepszego tinktonga oceniac
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
10.04.2024, 08:24
Hahhaha niektórzy tutaj chyba z chujami na łby się pozamieniali XD taneczny dopalaczowy dens hahahah. Tego nawet w Amerykańskich filmach nie widziałem. 🤣
10.04.2024, 08:35
Konkurs taneczny xd no tak tego jeszcze nie było .... Brawo ktoś chętny? Może jakieś duety stworzymy xD