Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nieuczciwe fora
27.03.2024, 07:32
Lajfik, rozmawialiśmy już kiedyś na temat schiz. Dopóki w głowie jest bałagan dopóty będzie się to nasilać.
I jeszcze w sumie zależy jak mocny masz organizm, bo to jakby nie patrzeć też jest ważne. Schizy to nie sama głowa tak naprawdę w przypadku stimów, one mocno organizm z sił drenują, większość zjawisk typu zwidy itp występują przy przemęczeniu i odwodnieniu a przy podatnej glowie która jest pod wpływem, zwyczajnie łatwiej o to.
I jeszcze w sumie zależy jak mocny masz organizm, bo to jakby nie patrzeć też jest ważne. Schizy to nie sama głowa tak naprawdę w przypadku stimów, one mocno organizm z sił drenują, większość zjawisk typu zwidy itp występują przy przemęczeniu i odwodnieniu a przy podatnej glowie która jest pod wpływem, zwyczajnie łatwiej o to.
27.03.2024, 11:30
Patrząc na ich pakowanie i majac doczynienia tym co mamy tutaj, sądzę że to ja bym ich BHP uczył a nie oni mnie 😂
Daj spokój, przypuszczam że ogarnął sobie jakąś miejscówkę i lokalnego producenta w Polszy dlatego nagle zmieniło mu się gadanie z "nigdy nie wejdziemy na żółte" na "już wkrótce odbiór w 24h"
Trafi klientów nawet tych najbardziej zagorzałych, tu i teraz jakbyś odpowiednio zagadał to na bank byś znalazł użytkownikow ze specjalną ranga tam co kupują u Ducha czy Esco 😏
Jeden kolega jest, bo napisał do mnie w lutym i jak mu wierzyć jest ich coraz więcej.
Jak juz darmocha nie przechodzi, wiesz że coś się dzieje.
Tak pomijając to, dalej nie wiem jak działa prawo karne w Ukrainie , on będąc karnym na naszych ziemiach normalnie dostał posade tam u nich, bo to wiem z pewnego źródła że już dawno w Polsce nie mieszka, tylko w Kijowie
Lukas1985 zawsze wiedziałem że to więcej zaszkodzi niż pomoże xD
No chyba że źle zinterpretowałem twoja wypowiedź.
Daj spokój, przypuszczam że ogarnął sobie jakąś miejscówkę i lokalnego producenta w Polszy dlatego nagle zmieniło mu się gadanie z "nigdy nie wejdziemy na żółte" na "już wkrótce odbiór w 24h"
Trafi klientów nawet tych najbardziej zagorzałych, tu i teraz jakbyś odpowiednio zagadał to na bank byś znalazł użytkownikow ze specjalną ranga tam co kupują u Ducha czy Esco 😏
Jeden kolega jest, bo napisał do mnie w lutym i jak mu wierzyć jest ich coraz więcej.
Jak juz darmocha nie przechodzi, wiesz że coś się dzieje.
Tak pomijając to, dalej nie wiem jak działa prawo karne w Ukrainie , on będąc karnym na naszych ziemiach normalnie dostał posade tam u nich, bo to wiem z pewnego źródła że już dawno w Polsce nie mieszka, tylko w Kijowie
Lukas1985 zawsze wiedziałem że to więcej zaszkodzi niż pomoże xD
No chyba że źle zinterpretowałem twoja wypowiedź.
wszyscy powinnismy jak jeden , sklepy , klienci , wy , my , gdzie tylko mozna pisac , i ostrzegac o tym skurwysynie i ich zlodziejskich sklepach
niszcza opinie polskich sklepow na swiecie , okradaja was ,
piszcie gdzie sie da o tych kurwach ,
za kazdego posta ,
za kazde info w necie
o tym sergiuszu i tych sklepach daje
pake za darmo
wyslij tylko link
i leci 10g za free
niszcza opinie polskich sklepow na swiecie , okradaja was ,
piszcie gdzie sie da o tych kurwach ,
za kazdego posta ,
za kazde info w necie
o tym sergiuszu i tych sklepach daje
pake za darmo
wyslij tylko link
i leci 10g za free
27.03.2024, 12:06
Ja to i za darmo już pisze gdzie się da xD normalniejsi z tych co na telefon po wawie jeżdżą a których znałem dawno odesłałem tutaj po privach od nich czy coś wiem bo "5 pak po 25 brałem a teraz jedna ponad 100g i chuj cisza".
Ale ostrzegałem, mówiłem że tu i ceny lepsze a nie mówiąc o samym kontakcie.
Szkoda że tam gdzie najlepiej by było to napisać, twoja wiadomość się nie przebije przez jebana moderację xD
Na Hajpie wiedzą od dawna, na anglojęzycznych jeszcze nie zaglądałem w sumie, tylko do Ruskich xD ale tam mają swoje kolorowe alfy itp
Tak nawiasem mówiąc, stamtąd poza chinolami i bchemistem (ale oni płacą ekstra z tego co wiem) to reszta jest chyba jednym sklepem, a przynajmniej 5 Sergiusz Dyktuje co mogą wrzucić, widać ewidentnie
Ale ostrzegałem, mówiłem że tu i ceny lepsze a nie mówiąc o samym kontakcie.
Szkoda że tam gdzie najlepiej by było to napisać, twoja wiadomość się nie przebije przez jebana moderację xD
Na Hajpie wiedzą od dawna, na anglojęzycznych jeszcze nie zaglądałem w sumie, tylko do Ruskich xD ale tam mają swoje kolorowe alfy itp
Tak nawiasem mówiąc, stamtąd poza chinolami i bchemistem (ale oni płacą ekstra z tego co wiem) to reszta jest chyba jednym sklepem, a przynajmniej 5 Sergiusz Dyktuje co mogą wrzucić, widać ewidentnie
Cos czuje, ze z taka motywacja, dzis wiele osob bedzie mialo zarwana nocke, na zakladaniu kont i pisaniu anty-postow;-)...ale prawda szczera, takie gnomy tanie imitacje człeka, to winny od razu byc wyslane na daleka syberie, na dozywotnią orke, po publicznej chloscie i drodze krzyzowej...
27.03.2024, 20:18
Wiesz, mowimy tylko o jednym miejscu a niestety z tego co wiem jest jakas "odnoga" z tymi samymi sklepami xD ogolnei nie czaje tego