Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zaburzony sen
27.03.2024, 21:11
(26.03.2024, 17:19)Ferdzio Kiepski napisał(a): @"LooL99X" no i widzicie.. sami się wpierdalacie w najcięższe leko-dragi a później narzekanie że nie działają zioła A skad sie takie narzekanie bierze? z tego że po tych ziołach nie ma waszej kochanej fazy.. I zrobią wrażenie na każdym.. moja Babcia była najlepsza na wiosce zielarką.. dużo się nauczyłem, dużo się dowiedziałem
Mixować te zioła, moczyć to w spirolu... rozkładać na grzenikach.. dodawać do jedzenia np. rozmaryn(jeśli chodzi o spanie) Spacery.. jakieś bieganie
Po jednej takiej dobie jak się wpierdolisz w łóżko to zasypiasz w moment dzięki tym ziołom które "na was nie działają"... szkoda kurwa gadać
Ale wy wolicie przecież zjeść tableteczke benzo i jest fajnie miło, jest faza to można iśc spać.. Bezsens!
Jeden z mądrzejszych postów jakie przeczytalem tu kurwa od miesięcy🤘
Mam zresztą takie samo zdanie.
Albo sie leczymy albo kurwa ćpamy.
A odnośnie pytania @"LooL99X" to polecam długie spacery po lesie i do tego jakieś herbatki np melisa lub swierkowa🥰 mojego przepisu która ma również działanie nasenne być może przez zawarte tam olejki eteryczne.
No mnie ładnie kładzie do łóżka.
https://dopal.org/showthread.php?tid=278...2#pid62692
Przede wszystkim wzgledna normalizacja życia, czyli w tygodniu gdy pracujemy najlepiej wyeliminować jakiekolwiek zabawy, skupić się na pracy, od zabaw jest weekend.
Metamorfoza
28.03.2024, 13:52
Z mojego doswiadczenia, odpowiedni sen to klucz i podstawa do funkcjonowania ogolem. Czy to do dobrej fazy dragowej, czy do wyjscia w celu wyrzucenia smieci;-). Po kilkugodzinnej aktywnosci i dotlenieniu, np. jazdy na rowerze, spie jak przyslowiowy zabity...
28.03.2024, 16:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.03.2024, 16:27 przez Lifeisbrutal.)
Dosłownie pokonałem dzisiaj rowerem z 30km i padne dzisiaj jak dziecko jestem tak wyjebany.
28.03.2024, 16:30
Mordo a melatonina? Jedna z lepszych rzeczy bez recepty tylko nie spodziewaj się fajerwerków bo nie zetnie Cię z nóg a raczej pomoże zresetować rytm. I jak zjesz melatoninę to gasimy światło i odkładamy telefon bo melatonina działa jak jest CIEMNO.
29.03.2024, 07:30
Lifeisbrutal piłem i specjalnie nie pomogło.
Dzisiaj to rekord był zasnąłem jakoś 1:30-2 a wstałem 3:40 i do teraz oka nie przymknąłem . Nie czuję się zmęczony czy niewyspany ale to pewnie później wyjdzie.
Dzisiaj to rekord był zasnąłem jakoś 1:30-2 a wstałem 3:40 i do teraz oka nie przymknąłem . Nie czuję się zmęczony czy niewyspany ale to pewnie później wyjdzie.
29.03.2024, 07:39
Melatonine mogę polecić bo jak chodziłem do pracy na 3 zmiany to ja stosowałem i zasypiałem bez problemu
29.03.2024, 08:26
Jak ogarnę sobie ubezpieczenie to idę do lekarza tylko rodzinny czy psychiatra xd
29.03.2024, 08:32
@"LooL99X" jak nie masz ubezpieczenia to zarejestruj się jako bezrobotny, zanim znajdziesz robotę gdzie bez ściemy cię zarejestrują może trochę czasu upłynąć.
Pamiętaj że niestety w dokumentach widnieje że karany, przy rejestracji u pracodawcy się pojawi jeżeli będziesz chciał to ukryć.
Kiedyś można było kursy wyrwać, ale teraz dupa z tego co wiem.
Ubezpieczenie ważna rzecz, nie należy tego bagatelizować
Pamiętaj że niestety w dokumentach widnieje że karany, przy rejestracji u pracodawcy się pojawi jeżeli będziesz chciał to ukryć.
Kiedyś można było kursy wyrwać, ale teraz dupa z tego co wiem.
Ubezpieczenie ważna rzecz, nie należy tego bagatelizować
29.03.2024, 10:50
@"LooL99X" Więcej ruchu ci trzeba zacznij jeździć rowerem po 15km albo i więcej codziennie to padniesz jak kaczka gwarantuje ci to.